Home Casa Județeană de Pensii Vaslui

Casa Județeană de Pensii Vaslui

by GetLokal.ro

Contact - Casa Județeană de Pensii Vaslui

Adresa: Strada Andrei Mureșanu 22, Vaslui, jud. Vaslui, Romania
Telefon: 0731 326 082
Fax: 0743 121 212
Email: petitii.vaslui@cnpp.ro
Website: www.pensiivs.ro

Harta - Casa Județeană de Pensii Vaslui

Descriere - Casa Județeană de Pensii Vaslui

Casa de Pensii Vaslui este denumirea generală folosită în limbajul curent pentru instituția Casei Jedețene de Pensii Vaslui. Sediul acesteia este amplasat în zona administrativă a municipiului reședință de județ, facilitând accesul publicului către Casa de pensii Vaslui.

Instituția are în subordine și sediul din Bârlad, undee ființează Casa Locală de pensii, evitând astfel deplasarea persoanelor vârstnice pentru depunerea de acte la dosare sau solicitarea unor informații sau drepturi legate de pensia lor. De asemenea, un departament al Casei de Pensii Vaslui este dedicat pensiilor internaționale, pentru românii pensionanți, dar stabiliți în străinătate sau pentru cei care au lucrat peste hotare dar vor să își primească drepturile bănești în țară.

Cele mai multe dintre serviciile Casei de Pensii Vaslui au fost informatizate astfel încât publicul să poată depune diverse acte online, precum petițiile, solicitări pentru eliberarea biletelor de tratament, ori informații despre evidența contribuțiilor la sistemul național de pensii din România.