Home Evenimente Ce criterii trebuie sa indeplineasca salonul de nunta pentru a fi alegerea potrivita a mirilor?

Ce criterii trebuie sa indeplineasca salonul de nunta pentru a fi alegerea potrivita a mirilor?

by Dinu Alexandra

In pragul unui eveniment atat de important, cum este nunta, mirii isi pierd capul si rabdarea si au tendinta sa faca alegeri gresite. Din fericire, exista si specialisti care raspund la intrebarile mirilor si le stau la dispozitie cu informatii relevante pentru alegerea locatiei unde va avea loc petrecerea de dupa cununia religioasa. Un salon potrivit pentru o nunta este acela care arata impecabil, este spatios, primitor si curat. Din fericire, gasirea unui salon nunta ideal este la doar un click distanta.

Salonul de nunta – cea mai importanta decizie a mirilor

Daca alegerea bisericii si a locatiei pentru fotografii sunt decizii foarte importante si, uneori, greu de luat, nici in privinta salonului de nunta, lucrurile nu sunt diferite. Salonul de nunta este locatia in care mirii si nasii isi vor intampina oaspetii si le vor asigura mancare buna, muzica buna si distractie cat cuprinde.

Salonul de nunta trebuie sa fie suficient de spatios pentru a face fata numarului de invitati. Sunt nunti mai restranse, de cateva zeci de oameni, dar si nunti mai mari, cu multi invitati. Cu cat sunt mai multi invitati, cu atat pretentiile cresc. Unii miri aleg salonul de nunta pe baza recomandarilor, in timp ce alte perechi prefera sa verifice forumurile, site-urile specializate, chiar site-urile saloanelor de nunta si sa mearga apoi sa le vada pentru a face o comparatie intre toate variantele pe care le au la dispozitie.

Dupa ce si-au facut o lista in acest sens, dupa ce au vizitat saloanele si au notat plusuri si minusuri in dreptul fiecaruia in parte, mirii pot lua cea mai buna decizie, in functie de pretul de inchiriere, de locatie (cat de aproape se afla acest salon de oras, cat de usor le va fi nuntasilor sa ajunga la petrecere, cate locuri de parcare sunt disponibile), dar si de meniul pe care il ofera de la bucatarie.

In unele cazuri, chiar si forma salii conteaza. Salile de nunta pot avea forma de T, de L, pot avea separeuri sau numeroase coloane amplasate impropriu spatiului care impiedica socializarea invitatilor si determina diminuarea succesului evenimentului. De asemenea, se va tine cont de sistemul de aer conditionat, de reteaua wi-fi si de existenta unui spatiu de joaca pentru copii sau a unui spatiu exterior de relaxare pentru adulti.

Alegerea salonului de nunta influenteaza reusita evenimentului

Salonul de nunta Seva Events are un stil decorativ foarte placut, romantic, care abunda in nuante de alb stralucitor, fiind adaptat oricarei nevoi, atat pentru cuplurile care invita multe persoane, cat si pentru cuplurile care isi restrang numarul de invitati. Seva Events pune accent pe modul in care se simt invitatii si le ofera mirilor un salon mai mic, frumos decorat, astfel incat, la fiecare eveniment se creeaza o atmosfera de basm, cu locuri suficiente la mese si spatiu de dans, dar si un salon mare, dedicat evenimentelor cu invitati numerosi, evenimentelor grandioase.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil