Home Utile Ce trebuie să știi când pariezi la un campionat internațional de fotbal

Ce trebuie să știi când pariezi la un campionat internațional de fotbal

by GetLokal.ro

Competițiile internaționale de fotbal sunt adevărate spectacole, care fac deliciul suporterilor din întreaga lume. Chiar și când naționala țării noastre nu se califică, aceste competiții rămân prioritare pentru orice iubitor al sportului cu balonul rotund. Un campionat european sau mondial reprezintă o ocazie unică de a vedea toate vedetele unei națiuni jucând împreună. Nivelul competiției este întotdeauna ridicat, datorită motivației suplimentare aduse de mândria de a purta tricoul națiunii și emoției transmise de milioanele de suporteri. Competițiile internaționale nu scapă nici microbiștilor pasionați de pariuri, care au la dispoziție meciuri spectaculoase, în care orice se poate întâmpla. Pentru a profita însă de aceste ocazii unice de câștig, trebuie să știi cum să pariezi. Află din rândurile de mai jos de ce trebuie să ții cont când pariezi la un campionat internațional de fotbal.

Favoritele nu confirmă întotdeauna

Echipele mari aduc deseori surprize neplăcute celor care pariază pe ele. Deși au jucători de valoare, în campionate puternice, uneori jocul nu se leagă și rezultatele sunt modeste. Alteori, entuziasmul și determinarea unor echipe cotate cu șanse mai mici reprezintă un obstacol de netrecut. Islanda de la Euro 2016 este un exemplu sugestiv în acest sens. Când vrei să pariezi pe favorite analizează bine echipa, pentru că poți identifica semne ale unui viitor eșec:

  • Jucători valoroși sau care motivează echipa sunt absenți sau accidentați
  • Mare parte din jucători se reunește după un sezon obositor, cu multe meciuri
  • Antrenorul folosește o altă tactică decât cea obișnuită
  • Există tensiuni la nivelul echipei
  • În echipă sunt mulți jucători care au obținut deja rezultate mari și se motivează greu

Pariurile nu se rezumă la rezultatele finale

Mulți pariori se limitează la un bilet format din rezultate finale, dar dacă vrei să câștigi des sau mai mult, mizează și pe alte aspecte ale jocului. De exemplu, dacă se confruntă două echipe ofensive, pariază că se vor înscrie mai multe goluri. Dacă meciul pare dezechilibrat de la start pentru că o echipă este foarte bună față de cealaltă, pariază pe rezultatul la pauză. De asemenea, nu evita pariurile live. Dacă favorita este condusă cu un gol sau mai multe, s-ar putea să-și revină și să egaleze sau chiar să câștige, iar un pariu care să țintească acest lucru poate fi foarte profitabil.

Statisticile sunt aliatul tău

Statisticile sunt deseori cheia spre câștig în pariurile online. Ele îți permit să anticipezi un anumit comportament de joc sau anumite evenimente, inclusiv la un campionat european sau mondial. O echipă agresivă obține deseori multe cartonașe galbene, așa că de ce să nu pariezi pe asta? Alte echipe marchează deseori rapid sau într-un anumit interval, primesc puține goluri ori, dimpotrivă, încasează în fiecare meci cel puțin un gol. Nu uita de jucători: marcatorii productivi pot înscrie duble sau hatrickuri sau pot forța poarta echipei adverse, ceea ce va avea ca rezultat un număr mare de cornere. Există o mulțime de aspecte ale jocului pe care poți paria și care se pot corela cu statisticile. 

Ofertele nu se ratează

Multe case de pariuri au oferte speciale în timpul competițiilor internaționale de fotbal, cu scopul de a atrage clienți noi sau cu vechime. Aceste oferte nu trebuie ignorate, pentru că îți pot oferi un avantaj semnificativ când pariezi. Fie că este vorba de freebeturi, bonusuri de depozitare sau de înscriere or alt tip de oferte, utilizează-le în interesul tău. O ofertă la Maxbet te poate face câștigătorul unei sume frumoase, care ar adăuga și mai mult farmec pasionantei competiții.

Competițiile internaționale de fotbal reprezintă o adevărată sărbătoare a sportului și a divertismentului, care merită savurată din plin. Experiența este cu atât mai plăcută dacă pui la pariuri. Meciurile îți oferă mai multă adrenalină și îți pot aduce bani.

You may also like

Leave a Comment

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!