Home Utile Șapte sfaturi despre cum să accesorizezi o rochie de ocazie

Șapte sfaturi despre cum să accesorizezi o rochie de ocazie

by GetLokal.ro

Rochia este o piesă care poate funcționa practic în orice situație, de la școală, la birou și până la întâlniri în oraș și chiar pentru ceremonii simandicoase. Totul depinde de modul în care alegeți să o purtați și de ce accesorii folosiți.

Dacă am putea alege o piesă de îmbrăcăminte fără de care fetele nu pot trăi, cu siguranță ar fi rochia. 

Rochia este perfectă pentru modelarea oricărui stil și personalitate și poate fi purtată într-un număr uimitor de moduri. Iubim rochiile cu modele complicate și ornamente elegante, dar nu renunțăm nici la rochia simplă.

1. Pălărie

Te-ai întrebat vreodată de ce doamnele britanice poartă întotdeauna pălării la rochii? 

Pentru că sunt fabulos de la modă, desigur. 

Asortează o beretă sau o „Trilby”, o „Fedora” o „Borsalino”, o „Floppy”, o Panama, o „Pork Pie” (toate sunt tipuri de pălării) sau o pălărie de vară cu rochia ta și veți continua să fiți plină de farmec în orice sezon și cu orice ocazie. Nu uitați însă, că pălăriile se aleg și în funcție de forma feței. Dacă aveți o față rotundă evitați pălăriile care au o formă circulară (potrivite însă pentru cei cu fața alungită sau triunghiulară); cele care au o față pătrată ar trebui să poarte pălării cu forme rotunde și boruri medii (un model este asimetric va arăta foarte bine).

2. Colier „statement”

În ultimii ani, unul dintre cele mai populare accesorii pentru rochiile simple este colierul „statement” (declarație în lb. engl.). Este bijuteria la care ați visat. Este un concept relativ nou și este o alegere potrivită dacă vreți să faceți „o declarație”. Alegeți un model cât mai îndrăzneț și nu uitați că îl puteți purta și în timpul zilei. Puteți alege dintr-o varietate imensă de coliere statement în tot felul de culori, în funcție de gusturile și starea dumneavoastră de spirit.

3. Centură de talie

Centura de talie poate avea un triplu rol: o modalitate de subliniere a unei siluete clepsidră, o modalitate de a da o formă plăcută unei rochii și un accesoriu foarte la modă pentru condimentarea ținutelor simple. Indiferent dacă alegeți o piesă îngustă sau lată, o centură de talie poate face diferența în ceea ce privește aspectul dumneavoastră general.

4. O eșarfă strălucitoare

Pentru o noapte distractivă în oraș cu fetele, poți purta rochia preferată și o poți pune în evidență cu o eșarfă vibrantă. În cazul în care culoarea rochiei tale este neagră, albă sau neutră, o eșarfă într-o culoare strălucitoare îți poate aduce cu adevărat ținuta la viață. Potrivește-o cu o pereche de pantofi sexy și fiți regina nopții.

5. Colier pandantiv lung

O alternativă mai de efect și mai subtilă la o piesă îndrăzneață de îmbrăcăminte este colierul lung cu pandantiv. Fie că ornezi o rochie simplă sau una cu decolteu generos, un colier de aur, subțire, cu pandantiv fin este exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți accentua ținuta.

6. Inel de cocktail

Dacă sunteți genul de fată care iubește să poarte inele, veți iubi acest sfat simplu de accesorizare a rochiei. Inelele de cocktail sunt „varianta” colierului statement pentru degetele tale. Dacă alegeți să purtați un inel de cocktail, vă recomandăm să nu utilizați alte accesorii pentru a evita să arătați prea strălucitor.

7. Cercei picătură

Perfecți pentru a se asorsta cu un colier lung cu pandantiv sau potrivite pentru a fi purtate fără alte accesorii, cerceii picătură vă pot evidenția trăsăturile feței ca nici o altă bijuterie. Potriviți-vă părul într-un coc și alegeți o pereche elegantă de cercei picătură pentru a fi vedeta petrecerii.

You may also like

Leave a Comment

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!