Home Utile Ce zone erogene nu trebuie sa ratezi in partidele de sex?

Ce zone erogene nu trebuie sa ratezi in partidele de sex?

by GetLokal.ro

Daca te intrebi ce zone erogene nu trebuie sa ratezi in partidele de sex, atunci in loc sa cauti orbeste focarele pasiunii prin incercare si eroare, incearca sa gasesti zone erogene pe corpul iubitei tale si sa le folosesti in timpul preludiului si al sexului. Nivelul de calificare al unui sofer de masina de curse este judecat nu dupa modul in care a tinut volanul cand a trecut linia de sosire, ci dupa cum a demarat la start, a intrat in viraje si a manevrat cu pricepere masina in viraje. Fetele, desigur, sunt de o mie de ori mai complexe decat orice masina, ceea ce si mai mult te obliga sa ai cat mai multe manevre in arsenalul tau.

Fiecare persoana are propriile zone erogene

Poti afla si singur acest lucru. Sa presupunem ca esti gata sa torci ca un pisoi atunci cand o fata se joaca cu parul tau, iar altcineva se topeste cand fata isi pune mainile pe gatul lui. Exista oameni deosebit de sensibili care au multe zone erogene. 

Doar ca pielea in ansamblu reactioneaza mai luminos la atingere. Totusi, se intampla ca o persoana sa fie aproape indiferenta la orice interactiune tactila. Oricum ar fi, nu ar trebui sa o iei personal. Nu este vorba despre sentimente si emotii – aceasta este o fiziologie obisnuita, pe care uneori nici chimia din cap nu o poate influenta. Iti explicam cum sa verifici ce zone erogene are prietena ta si cum sa le folosesti pentru a-ti face sexul si mai luminos.

Cele mai citite articole

In timp ce sexul in grup este extrem de supraevaluat, sarutul pe gat este extrem de subestimat. Aceasta este una dintre cele mai comune zone erogene. Mai mult, multe fete iubesc nu numai atunci cand sunt sarutate pe gat, ci si atunci cand sunt muscate sau se tin strans in timpul unui sarut. 

Asigura-te ca te apropii de o fata din spate cel putin o data, o imbratisezi si sa o saruti pe gat. Daca simti ca ii place, nu te opri – la un moment dat, trage usor de parul fetei (ar trebui sa simta ca il tii, dar sa nu simta nicio durere) si incearca sa musti (din nou, extrem de usor si jucaus). Daca gatul este zona ei erogena, efectul va fi coplesitor.

Poti testa cat de mult ii place prietenei tale sa-i atingi interiorul incheieturii mainii oriunde si oricand. Chiar insistam sa folositi efectul surpriza. De exemplu, cand sunteti la filme, ia-o de mana si sarut-o usor pe interiorul incheieturii, chiar deasupra pliului incheieturii. 

Sau, abia atingand, glisand degetele peste zona. Nu este un gest atat de intim, dar daca observi cum zambeste sau respiratia ei devine dificila, asigura-te ca il folosesti periodic. Acest lucru va arata cat de aproape ii urmaresti limbajul corpului.

Cele mai citite articole

You may also like