Home Arta si educatie Cele mai bune clase de dans pentru copii intre 3-5 ani

Cele mai bune clase de dans pentru copii intre 3-5 ani

by GetLokal.ro

Gasirea clasei de dans perfecte pentru copilul tau poate fi uneori frustrant, mai ales daca copilul tau este foarte mic.

Majoritatea copiilor cu varste cuprinse intre 3-5 ani nu sunt mereu foarte atenti si sunt prea imaturi pentru o clasa cu un singur subiect, cum ar fi baletul. Atunci cand copiii sunt bagati in aceste clase unde exista tehnici foarte stricte de invatat, de multe ori se plictisesc, ceea ce duce la intreruperea clasei. Acesti copii au adesea experiente proaste cu clasa de dans si, din pacate, nu se mai intorc niciodata la nicio clasa de dans din aceasta cauza atentia la ce cursuri de dans pentru copii mergeti chiar conteaza.

Atunci cand observi o multime de clase de dans pentru a participa si copilul tau, ar trebui sa alegi o clasa cu multa varietate. Genul de clasa pe care ar trebui sa il cauti este o clasa de o ora impartita in timp, cu diverse activitati de invatare, astfel incat copilul tau invata sa nu aiba timp sa se plictiseasca. 

 

De exemplu, clasa de dans ar trebui sa fie segmentata in sectiuni, cum ar fi pre-balet, euritmica, unele activitati tumbling si munca de creatie. Urmatoarele sunt cateva exemple:

Pre-balet: acesta este distractiv si pregateste copilul pentru viitoarele tehnici mai avansate, invatand abilitati foarte de baza care vor fi realizate prin avansare. Copiii vor invata cum sa faca un cerc si cum sa faca cercul mic si mare. De asemenea, vor invata cum sa tina cercul rotund in timp ce se plimba in cerc. Urmatorul pas va fi sa inveti cum sa schimbi directia de mai multe ori cand apeleaza profesorul. 

Cele mai citite articole

 

Acelasi lucru se face din nou. Singurul lucru diferit este ca copiii alearga cu gratie pe varfurile lor cu bratele intinse. Acest lucru este excelent pentru incalzirea corpurilor copiilor si invatarea coordonarii schimbarii directiei.

 

Ar trebui sa existe o anumita intindere. Copiii ar trebui sa se aseze si sa faca o intindere creativa. Un instructor de dans bun va crea unele intinderi in timp ce se preface ca mananca inghetata si va face miscari ale bratelor numite Porte in timp ce se preface ca sunt flori, soarele si luna etc. prin acestea se face o usoara presiune pentru a mentine o postura perfecta.

 

Unele alte activitati din pre-baletul de care se bucura copiii invata sa sara inainte, inapoi, intr-un cerc mare si cu partenerii. invata sa sara cu fata inapoi si inapoi, precum si sari intr-un cerc la dreapta si la stanga, 4 conteaza pe fiecare parte. De asemenea, invata sa se intainda in numar de 8 directii schimbatoare de la dreapta la stanga.

 

Cele mai citite articole

You may also like