Home Utile Cele mai bune jocuri de noroc cu tematică de fotbal

Cele mai bune jocuri de noroc cu tematică de fotbal

by GetLokal.ro
jocuri-noroc-tematica-fotbal

Dacă ești fan al jocurilor de noroc de la cazinouri, atunci cu siguranță că ai deja și o anumită tematică asupra căreia i te dedici și pentru care ai o slăbiciune. Iar asta este cu atât mai bine, pentru că ai o foarte bună direcție deja trasată, cât să știi către ce anume jocuri să te orientezi, cât să nu te mai simți copleșit de multele opțiuni puse la dispoziție – ai multe variante și pe slot v casino.

 

Revenind, însă, la ceea ce încercăm să punctăm, este faptul că este important să ai un plan înainte de a accesa o platformă de gambling, ca să știi către ce te îndrepți. Iar dacă fotbalul este o pasiune de-a ta, cu atât mai bine, pentru că ai extrem de multe opțiuni care să te mulțumească și încânte în egală măsură. Asta și pentru că cele mai multe astfel de platforme au înțeles că distracția deține rolul principal, atunci când vine vorba despre jocurile de noroc, iar fotbalul este o parte importantă mai ales când vine vorba despre cei de sex masculin și care știu foarte bine ce își doresc.

 

Așadar, fără alte completări, îți lăsăm mai jos câteva recomandări din această zonă, ca să știi ce anume să alegi data viitoare când ești în căutare de jocuri de noroc cu tematică de fotbal.

 

Football Champions Cup

 

Un joc tipic de păcănele, care nu te solicită și care îți asigură distracția în cea mai pură formă. Fanii fotbalului se vor delecta cu această versiune de sloturi, care dispune de 20 de linii de joc și numeroase bonusuri în forme dintre cele mai ofertante pentru o experiență cât mai completă. Poți fi câștigătorul unei cupe de campioni, lucru care, pe lângă faptul că te face să simți că iei parte la un veritabil meci, îți și asigură premii cât se poate de generoase. Sigur, aici ține totul de noroc, dar asta nu înseamnă că nu poți retrăi cele mai nebunești reprize urmărite vreodată, cu la fel de multă intensitate.

football-rules

Football Rules

 

Un joc la fel de interesant din categoria sloturi este Football Rules, care are configurația 5×25, cu 25 de linii de joc și cu reguli cât se poate de simple și ușor de urmărit. Faptul că aici nu trebuie să se aplice vreo strategie și pur și simplu să te lași în voia sorții este un avantaj în fața altor variante, tocmai pentru că nu este nimic complicat. Așadar, o potrivire de simboluri va face că premiile să vină instant, iar satisfacția să fie cât se poate de mare.

 

Football Star

 

Un joc de păcănele care se bucură de la fel de multă popularitate în rândul iubitorilor de fotbal este Football Star, care are un RTP evaluat la 96.42%, adică deloc de neglijat. Iubit de fanii din întreaga lume, acesta este parte din portofoliul Microgaming, iar grafica îl face să fie cu atât mai atrăgător cu cât și bonusurile sunt cât se poate de măricele. Atmosfera este completată de sunete de stadion, iar de la lansarea din 2014, care a coincis cu Cupa Mondiala de la FIFA s-a impus în rândul celor mai căutate jocuri – are până la 243 de căi de câștig.

Cele mai citite articole

football-star-deluxe

Football Star Deluxe

 

Printre cele mai bune sloturi cu tematică de fotbal pe care le poți găsi în prezent pe piață este și Footbal Star Deluxe – unde mai adaugi că este și destul de nou, lansarea sa datând abia din 2020. A reușit în scurt timp să se alăture celor cu vechime, iar jucătorii i-au recunoscut în scurt timp calitățile și profită de multele oportunități de plată, mai cu seamă că nu sunt condiționați decât de un depozit minim de doar un dolar. O ambianță vibrantă care cu greu este replică de celelalte jocuri.

 

Football Fever

 

O opțiune pentru cei care nu dispun de un buget major este Football Fever, care impune de un minim de buget de doar 5 dolari. Vorbim aici un joc de păcănele care este asociat cu Cupa Mondială de Fotbal din 2018, care coincide cu lansarea sa. Printre cele mai importante caracteristici ale jocului se numără o rundă bonus de rotiri, care oferă zece rotiri la finalul cărora, dacă ești noroc, câștigurile îți sunt dublate. Desigur, mai sunt câteva alte beneficii, dar pe acestea va trebui să le descoperi singur – și da, se poate juca cu oponenți direcți, că totul să fie cât mai interactiv.

 

Football Mania

 

Lansat în 2014, Football Mania este încă de-atunci parte din portofoliul providerului Wazdan Gaming Studio. Un joc online cu 9 reels, acesta dispune de un maxim de câștiguri de până la 1000 față de pariul alocat. Faptul că este disponibil în extrem de multe limbi îl face accesibil la nivel mondial, iar acest lucru îi crește popularitatea. Printre simbolurile înfățișate o să recunoști unele în strânsă legătură cu subiectul: jucători de fotbal cupe, fluiere, cartonase, stadioane și mingi, care au cel mai mare scor.

 

Concluzie

 

Alte titluri de sloturi care se pot dovedi la fel sau poate chiar și mai plăcute – pentru că totul este subiectiv – înseamnă și jocurile Football Star Deluxe, Football Studio, Football Mania Deluxe, Top Trumps: World Football Stars Slot, Soccer Safari, Football Frenzy. Sigur, lista poate fi completată și poate continua să fie completată pe măsură ce sunt noi și noi lansări în această categorie, lucru încurajat de multe ori de evenimentele care au legătură cu diverse evenimente de fotbal. Cert este că indiferent de jocul care ți-a atras atenția, ai în vedere să urmărești și ce fel de promoții îți pun la dispoziție, dar și cât de accesibile sunt.

 

Indiferent de ceea ce alegi, avem certitudinea că vei da dovada de gameplay și că vei ști cum să pierzi, dacă va fi cazul. Dar mai ales să nu faultezi adversarii, să nu depășești timpul alocat ca să ceri „prelungiri” de joc și să nu încalci niciodată regulile – îți recomandăm să îți faci cu atenție temele înainte de a fi primul care aruncă mingea. Și cu asta “fluierăm” și anunțăm încheierea acestei partide – te invităm pe tine să experimentezi virtual cât mai multe, pentru a-ți alege un preferat.

 

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil