Home Utile Cele mai cunoscute hobby-uri ale celebrităților

Cele mai cunoscute hobby-uri ale celebrităților

by GetLokal.ro

Îi cunoaștem de la televizor sau din filme, dar au și hobby-uri inedite. Unii dintre ei preferă să își dedice timpul pentru a-i ajuta pe ceilalți, în timp ce alții au pasiuni complet neobișnuite. Noi am ales 15 de celebrități, ale căror hobby-uri vi le vom prezenta în rândurile ce urmează.

 1. Johnny Depp – Cunoscutul actor are un hobby complet ieșit din comun. El a mărturisit, într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani, că iubește să se joace cu păpușile. Mai mult decât atât, el are inclusiv o colecție de păpuși Barbie.
 2. Jay-Z – Rapper-ul american are o mare pasiune pentru industria modei și a investit chiar în acest domeniu. De asemenea, Jay-Z este și antreprenor și a spus că unul dintre hobby-urile sale este să facă și mai mulți bani. Chiar și așa, el face și multe acte caritabile.
 3. Will Smith – Actorul american are un hobby mai puțin obișnuit și practică scrima. Iar partenerii săi sunt pe măsură, deoarece el se antrenează cu nume la fel de celebre precum Tom Cruise și David Beckham. De asemenea, Will Smith mai iubește și să cânte rap.
 4. Brad Pitt – Una dintre marile pasiuni ale lui Brad Pitt este pokerul. Actorul a mărturisit că a jucat atât la turnee cât și poker online. De altfel, el a găzduit și câteva seri de poker. În plus, la un moment dat, el a pierdut intenționat o mână de 25 de mii de dolari pentru că un valet angajat la un festival să conducă celebritățile, invitat la masă, să poată obține această sumă ca să-și trimită fiica la colegiu. Totodată, Pitt mai este pasionat de arhitectură, design interior și e un colecționar de obiecte prețioase.
 5. Justin Timberlake – Cântărețul și actorul american este un mare fan al golfului, dar preferă în aceeași măsură și baschetul. De asemenea, el a mai recunoscut că adoră să se joace ore în șir pe consolă, fiind un gamer înrăit.
 6. Cameron Diaz – E una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood și are două pasiuni spectaculoase. Frumoasa blondă adoră să facă snowboarding și rafting și a recunoscut că îi plac senzațiile tari.
 7. Jennifer Aniston – O altă actriță celebră de la Hollywood este Jennifer Aniston, cunoscută pentru multe filme și seriale de comedie, care are și ea câteva pasiuni interesante. Ea adoră să facă hiking, să meargă în drumeții, să campeze în natură și să se deconecteze de la tot ce este în jurul său.
 8. Madonna – Yoga este una dintre marile pasiuni pe care Madonna le are. De asemenea, ea a recunoscut că îi place să scrie, dar și că petrece foarte mult timp citind.
 9. Roger Federer – E unul dintre cei mai mari tenismeni din istorie și nu este bun doar la acest sport. Totodată, lui Federer îi mai place să joace și să se uite la cricket și la ping-pong. De asemenea, el a mai spus că, pentru a se relaxa, adoră să meargă la plajă.
 10. 50 Cent – Rapperul american iubește boxul. Este mai mult decât o pasiunie, având în vedere că a fost pugilist în tinerețe. În anii ’80 a participat chiar la competiții internaționale destinate juniorilor.
 11. Celine Dion – Cântăreața Celine Dion este pasionată de golf, sport la care nu doar că se uită, dar îl și practică. De asemenea, ea preferă să înoate în fiecare zi. O altă mare pasiunie pe care cântăreața din Canada o are este colecționarea pantofilor.
 12. Bruce Willis – Actorul devenit faimos după rolurile din „Greu de ucis” este și el un mare fan al sporturilor, iar în fruntea preferințelor sale se află boxul și baschetul. De altfel, el este și un fan înfocat al formației New Jersey Nets și a fost văzut adesea în rândurile din față la diverse meciuri.
 13. Tom Cruise – Cunoscutul actor impresionează și el prin pasiunile pe care le are. Astfel, Tom Cruise a mărturisit că adoră să zboare cu avioane de mici dimensiuni. De asemenea, și-a construit în propria locuință o cameră special pentru scrimă, fiind destul de bun la acest capitol. De altfel, se spune că îi învinge des pe Will Smith și David Beckham. O altă pasiune este gătitul, despre care spune că îl relaxează foarte tare.
 14. Kimi Raikkonen – Cunoscut din Formula 1, finlandezul nu este doar pasionat de acest sport, ci și de altele. În fruntea preferințelor sale se află snowbording-ul și hocheiul pe gheață. E cumva de înțeles, având în vedere că este din nordul Europei și porecla sa este „Omul de gheață”.
 15. Ronaldinho – Fostul star de la FC Barcelona, cunoscut și sub numele de „Dințosul”, Ronaldinho este un mare pasionat de viață și adoră să cante la karaoke. De asemenea, Ronaldinho mai preferă și instrumentele de percuție. Îi place muzica atât de tare încât și-a cumpărat propria mașinărie de karaoke pentru a putea cânta de fiecare dată când simte nevoia.

Cele mai citite articole

 

 

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil