Home Ne place Cele mai frumoase genți pentru femei în 2021, la reducere

Cele mai frumoase genți pentru femei în 2021, la reducere

by GetLokal.ro

Cărei femeie nu îi place să iasă în lume cu o geantă frumoasă, dar și utilă în egală măsură? Fiind cu mult mai mult decât niște accesorii fermecătoare, diferitele genți de damă sunt indispensabile pentru viața de zi cu zi. Va mai trece ceva timp până când se va ieși din casă fără chei, telefon mobil, portofel și diverse alte obiecte absolut necesare. 

Cum să alegi cea mai bună geantă pentru femei 

Adevărul este că există atât de multe tipuri de genți de damă care ies în evidență prin design, materiale și dimensiuni, așa încât este o mare provocare cu privire la ce geantă să alegi corect pentru o ocazie sau alta.

În timp ce gențile mici sunt ușor de combinat și foarte practice la petreceri, gențile medii și mari sunt mai convenabile pentru utilizarea cotidiană. 

Și tu poți să găsești pe Zafia.ro acum o geantă potrivită pentru tine. Trebuie să iei totuși în considerare mult mai multe criterii de selecție decât designul și culoarea acesteia. Sunt importante și obiectele pe care vrei ca să le transporți zilnic, materialul care se potrivește cel mai bine cu ocazia în care urmează să porți respectivul accesoriu de damă. 

Mărimea genții ar trebui să fie un element de prim ordin în decizia finală de g, alături de greutatea ei când este goală. Dacă urmează ca să cari o mulțime de lucruri cu tine din cauza muncii, alegerea ar trebui  să se îndrepte o geantă mare sau medie. Dacă însă ai nevoie doar de o geantă care urmează ca să conțină doar strictul necesar, doar câteva obiecte personale (precum portofelul, telefonul  și cheile), o geantă mică va fi perfectă pentru tine. 

Cele mai citite articole

Pe de altă parte, cu siguranță nu o să îți ajungă o singură geantă spre a o purta tot anul 2021. Deoarece ocaziile și evenimentele la care o să  sunt foarte variate, este cel mai bine ca să cumperi genți de diferite stiluri și dimensiuni.

Căutarea telefonului mobil într-o geantă este uneori foarte obositoare, așa că trebuie să acorzi o atenție specială și compartimentelor (buzunarelor) interne și externe pe care le oferă geanta. Iată de ce niște buzunare și separatoare de diferite dimensiuni și forme, inteligent poziționate, sunt foarte de dorit pentru a ordona rapid obiectele în interior și pentru a evita pierderea lor din vedere (mai clar spus: pentru a le găsi mai ușor!). 

Potrivește stilul genții de mână cu ocazia în care o porți! 

Prima caracteristică care ar trebui luată în considerare este armonizarea ținutei vestimentare cu ocazia în care dorești ca să porți o anume geanta, deoarece fiecare stil se potrivește cel mai bine cu un anumit eveniment, situație, loc și nevoie specifică. 

Tocmai de aceea, în afară de o geantă mai scumpă, de lux, cel mai bine ar fi ca să îți achiziționezi și una sau două genți ușor de asortat la orice. 

Spre exemplu, geanta purtată transversal este un model la modă, foarte cool, atât de versatil încât se combină cu ținute ce urmează a fi purtate ocazii: de zi cu zi, pentru a ieși seara la club și chiar pentru unele tipuri de petrecere mai puțin formale. Poate fi de dimensiuni mici, medii și mari și este de regulă foarte practică. Poate avea atât în​​formă rotunjită, cât și sub formă pătrată, dreptunghiulară.

Găsești tot felul de genți pe Zafia.ro. Intră acum pe site și comandă ce îți place de acolo chiar acum, pentru că au reduceri și de 70%!

Cele mai citite articole

You may also like