Home Arta si educatie Cele mai importante concerte ale anului 2014

Cele mai importante concerte ale anului 2014

by GetLokal.ro
concerte in bucuresti

La an nou, concerte cu nume sonore și show-uri care rămân în istorie! 2014 se anunță unul plin de concerte ale unor trupe mari, unele abia anunțate, altele ale căror bilete au fost puse deja la vânzare.

Dacă cei de la Rolling Stones pregătesc un turneu aniversar imens la 50 de ani de la apariția trupei, turneu care va include și România, iar cei de la Metallica se presupune ca vor veni din nou în Capitală cu turneul “Request Tour” unde fanii vor avea posibilitatea să aleagă prin voturi ce piese vor să asculte live, alte trupe deja au concertele stabilite.

Unul dintre cele mai mari concerte ale anului este Thirty Seconds to Mars. Jared Leto (voce/ chitară), Shannon Leto (tobe) şi Tomo Miličević (chitară/ clape) vin la București la vară, concertul face parte din turneul de promovare al noului album 30 Seconds to Mars  – Love, Lust, Faith and Dreams și dacă mai punem la socoteală faptul că trupa este cunoscută pentru show-urile live cu adevărat spectaculoase atunci este cu siguranță un eveniment de neratat nu doar pentru fanii Thirty Seconds to Mars.

Până la vară mai sunt însă câteva luni, perioadă plină de concerte. La final de februarie cei de la Deep Purple vin la București. Pionieri ai curentelor heavy metal și hard rock modern, nu este pentru prima dată când cei de la Deep Purple vin în România.

Cele mai citite articole

Metal All Stars adică cele mai cunoscute piese Pantera, Sepultura, Ozzy Osbourne, Anthrax, Megadeth, Shadows Fall, Accept, Kobra and the Lotus și nu numai! Spectacolul are loc în martie și adună nume sonore precum Phil Anselmo, Zakk Wylde, Max Cavalera, Joey Belladona, Udo Dirkschneider, Cronos, Rob Blasko Nicholson, Brian Fair, Ross the Boss, Jon Donais, Jasin Todd și nu numai. Show-ul va dura mai bine de patru ore.

Romanticii și nu numai trebuie să știe că Richard Clayderman este prezent la București în luna martie. Un bilet la concert este așadar o variantă bună pentru un cadou de 8 Martie dacă nu aveți alte idei la îndemână. Două ore va dura concertul susținut de “Prince of Romance” unde se vor auzi cele mai cunoscute și apreciate cântece ale sale, printre care și cea mai iubită piesă a artistului francez “Ballade pour Adeline”.

Marc Anthony este cel mai bine vândut artist de tropical salsa din toate timpurile și va susține un mega show în luna mai la București, așa că fanii care vor să ajungă la concert trebuie să își cumpere din timp bilete, dacă vor să se asigure că nu vor rămâne fără tichete.

Voi la ce concert v-ați propus să ajungeți anul acesta?

Cele mai citite articole

You may also like