Home Calatorii Cinci motive pentru a apela la serviciile de inchirieri auto

Cinci motive pentru a apela la serviciile de inchirieri auto

by Dinu Alexandra

Pana nu demult, piata serviciilor de inchirieri auto Bucuresti era de-abia la inceput, clientii erau putini, oamenii nu erau convinsi de beneficiile pe care le au daca isi inchiriaza o masina. Acum, cativa ani mai tarziu, cand piata inchirierilor auto este deja stabila, nu numai oamenii de afaceri care calatoresc in scop de serviciu sau cei care au nevoie, temporar, de o masina apeleaza la companiile de profil, ci si persoanele care doresc sa isi cumpere un autoturism si nu stiu daca li se potriveste modelul respectiv sau conducatorii auto care nu vor sa plece la drum lung cu masina personala etc.

Principalele motive pentru care clientii apeleaza la serviciile de inchirieri masini

Serviciile de inchirieri masini ii vor ajuta pe clienti sa economiseasca timp si bani. Fie ca vor sa isi petreaca vacanta la mare, fie ca pleaca in excursie la munte, inchirierea unei masini inseamna costuri mai mici, de vreme ce in pachetul de inchirieri auto este inclusa asigurarea RCA, CASCO, rovinieta si sunt facute si reviziile tehnice la zi. In plus, masina de inchiriat vine cu rezervorul plin, este intretinuta foarte bine si nu implica niciun cost suplimentar.

Serviciile de inchirieri auto ofera clientilor confort si lux. Clientii vor beneficia de tot confortul de care au nevoie daca vor decide sa calatoreasca intr-o o masina de inchiriat si nu cu un mijloc de transport in comun. In plus, masinile de inchiriat se ridica la nivelul standardelor si asteptarilor conducatorilor auto, fiind foarte curate si complet dotate.

Cele mai citite articole

Serviciile de inchirieri auto Bucuresti ofera clientilor posibilitatea de a alege din flota auto modelul de care au nevoie. Este posibil sa aiba nevoie de o masina de teren, de o masina de lux sau de o masina family. Cert este ca soferii au oportunitatea de a conduce orice model au visat, chiar si un model nou aparut pe piata.

Compania de inchirieri auto ofera clientilor reduceri pentru perioade mai indelungate de inchiriere. Asadar, pentru inchirierile pe termen lung, clientii vor beneficia de preturi mult mai mici. Masina in regim rent-a-car ofera conducatorilor auto libertatea de care au nevoie.

Serviciile de inchirieri auto ofera clientilor posibilitatea de a testa modelele dorite inainte de inchiriere.

Avantajele inchirierii unui autoturism pe termen scurt sau pe termen lung

Conducatorii auto care apeleaza la serviciile de inchiriere masini Bucuresti sau inchirieri masini Otopeni se vor declara extrem de multumiti de alegerea facuta. Acestia vor plati doar chiria si combustibilul si se vor bucura de libertate de miscare. De asemenea, se pot inchiria masini conduse de un sofer personal. Atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice au posibilitatea de a opta pentru serviciile de inchirieri masini in regim non-stop in Bucuresti, precum si pentru serviciile de transfer aeroport, in cele mai bune conditii.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil