Home Fashion Cizme din piele pentru femei pe comandă, perfecte pentru anotimpul hibernal

Cizme din piele pentru femei pe comandă, perfecte pentru anotimpul hibernal

by Dinu Alexandra

În anotimpul răcoros, o pereche de cizme de dama din piele sunt ideale pentru a întregi un outfit senzațional și a menține căldura picioarelor.

Alegerea unei perechi de cizme pentru iarnă, o provocare pentru orice femeie

În funcție de perechea de cizme aleasă, se poate conferi mai multă grație clasică unei ținute sau, de ce nu, un aer de modernitate și chiar extravaganță.

O pereche de cizme pentru iarnă de calitate este dificil de ales deoarece ea trebuie ca să fie realizată din materiale exterioare deosebite, dar și să aibă o căptușeală cu proprietăți termice speciale. De calitatea finisajelor, înălțimea tocului, tipul de talpă și de culorile în care sunt vopsite cizmele de damă respective nici nu mai trebuie să vorbim.

Cumpără cizme pe comandă, dacă vrei să fii mulțumită de ele!

În magazinele tradiționale, precum și pe internet, pe site-urile de specialitate ce comercializează articole de încălțăminte pentru femei, se găsește o varietate foarte mare de modele de cizme din piele naturală, dar și produse realizate din materiale ecologice, relativ mai ieftine. Așadar, a se opri la o anumită pereche de încălțăminte de iarnă este o adevărată provocare pentru orice doamnă sau domnișoară care vrea să fie și în pas cu moda, dar să se simtă și confortabil când o poartă.

Întotdeauna este mai bine a se alege niște cizme de damă din piele naturală, indiferent de ceea ce spun apărătorii animalelor, deoarece ele permit o mai bună încălzire a picioarelor în zilele friguroase și protejarea acestora de fenomenele naturale specifice, precum ar fi zăpada și viscolul. De comoditatea unor asemenea încălțări nici nu trebuie ca să mai vorbim.

Deși un pic mai scumpe decât acelea fabricate din materiale artificiale, cizmele din piele naturală au o durată de viață mult mai îndelungată dacă sunt întreținute corespunzător și, în plus, arată și mult mai estetic.

Un mic secret pentru ca încălțămintea de piele cumpărată să rămână la modă ani de-a rândul este acela de a se opta pentru modele ceva mai clasice, deoarece fanteziile în materie de modele de cizme, ca și în privința articolelor vestimentare, se uită cel mai rapid.

Cele mai citite articole

Pentru că este destul de dificil a se găsi o pereche de cizme de iarnă gata confecționată exact pe măsura doritoarei, este cel mai bine a se comanda acest tip de încălțăminte la atelierele specializate care confecționează produse personalizate. În acest fel există siguranța că perechea respectivă o să se potrivească exact ca măsură, indiferent dacă este sau nu îmblănită pe interior, dacă o să aibă o talpă antiaderentă, dacă este vorba de o pereche de cizme casual cu înălțimea tocului relativ redusă ori de o pereche de cizme de lux, pentru ocazii deosebite, cu un toc subțirel și înalt foarte chic.

Desigur, atunci când se aleg cizmele pentru iarnă, clientele acordă atenție nu doar calităților intrinseci ale produsului, ci și aspectului acestora. O pereche de cizme poate sublinia punctele forte și ascunde anumite defectele fizice sau, din contră, poate exacerba optic anumite deficiențe anatomice ale picioarelor.

Încălțămintea din piele pentru iarnă îmblănită ar trebui să aibă tocurile de înălțime redusă iar talpa să fie foarte antiaderentă, pentru a se putea folosi cu încredere atât la mersul pe jos pe stradă sau când se utilizează mijloacele de transport în comun.


Se știe că cizme de iarnă cu toc înalt sunt alese în special de femeile cu o înălțime mai mică, dar când vorbim de o încălțăminte casual, un toc mediu ca înălțime și care să asigure stabilitatea, este mult mai potrivit și chiar arată cu mult modern decât unul foarte subțirel, care predispune la căzături ce se pot solda inclusiv cu fracturi grave.

Niște cizme de damă din piele naturală cu talpa poliuretanică, material de înaltă calitate cu rezistență la uzură, moale și cu greutate redusă, este cea mai potrivită alegere, deoarece oferă confort la purtare și căldură, fiind în egală măsură și antiaderentă, deci nu le evitați.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil