Home Compania Apa Brasov

Compania Apa Brasov

by GetLokal.ro

Contact - Compania Apa Brasov

Adresa: Strada Crișana 1-3, Brasov, jud. Brasov, Romania
Telefon: 0268 926
Fax:
Email: clienti@apabrasov.ro
Website: https://www.apabrasov.ro/

Harta - Compania Apa Brasov

Descriere - Compania Apa Brasov

Compania Apa Brașov este operatorul regional în servicii alimentare apă și de canalizare/epurare a apelor uzate de pe teritoriul județului Brașov. Vasta structură a rețelelor de apă și canalizare se îmbunătățește constant grație interesului specialiștilor din cadrul Companiei Apa Brașov, dar și a fondurilor europene alocate proiectului de extindere a acestei rețele.

Aproape 30 de localități din județul Brașov beneficiază constant de serviciile de apaă canal oferite în cadrul contractului încheiat cu operatorul regional Compania Apa Brașov.
În mod regulat, prin intermediul laboratorului de calitate a apei din cadrul Companiaei Apa Brașov, se verifică respectarea indicilor de calitate a apei potabile în concordanţă cu cerinţele Directivei Cadru 98 / 83 / EC / 1998 a Consiliului Uniunii Europene.
În acealși timp, măsurători pentru calitatea apei distribuită către populație se fac și în laboratorul Uzinei de apă, înainte ca lichidul să fie pompat în rețea.

Un alt punct important de control este cel din laboratorul stațiilor de epurare, unde se măsoară parametrii apei uzate ce urmează să fkie redată în circuitul natural, atât pentru cea provenită din rețeaua de canalizare a Companiei Apa Brașov, cât și din retelele unor operatori economici privați.