Home Compania de Apă Someș

Compania de Apă Someș

by GetLokal.ro

Contact - Compania de Apă Someș SA

Adresa: Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 79, Cluj Napoca, jud. Cluj, Romania
Telefon: 0264 591 444
Fax: 0264 430 886
Email: cassa@casomes.ro
Website: https://www.casomes.ro/

Harta - Compania de Apă Someș SA

Descriere - Compania de Apă Someș SA

Compania de Apă Someș este operatorul regional de servicii apă, canaliare și epurare de pe raza județelor Cluj și Sălaj. Peste 750,000 de consumatori casnici din 8 orașe și municipii plus 258 de localități rurale de pe raza județelor Cluj și Sălaj beneficiază de serviciile oferite de Compania de Apă Someș.

Programele de investiții derulate pe infrastructura critică a rețelei de apă și canalizare administrată de Compania ating valoarea de 133 milioane euro, atingând obiectivele de mediu și calitate a apei potabile din zonă.

Alimentarea cu apă potabilă în regiune și colectarea apelor uzate urmează să beneficieze în continuare de investiții importante în extinderea rețelor din zonă, depășind astfel lungimea totală de 400 km de rețea din acest moment.

Compania de Apă Someș este și singura din România care a inaugurat în Muzeu al Apei, întrând astfel într-un club select al celor 29 de țări care au companii de apă canal ce administrează astfel de obiective. Sediul Muzeului Apei de la Cluj a fost amenajat într-o veche stație de tratare a apei din Florești, inaugurată cu apropae 130 de ani în urmă.

banner desktop banner mobil