Home Viata sanatoasa Criterii pentru alegerea unei clinici bune de chirurgie estetică

Criterii pentru alegerea unei clinici bune de chirurgie estetică

by GetLokal.ro

Tratamentele și operațiile sunt din ce în ce mai apreciate de către pacienți, iar clinicile în domeniu oferă o mulțime de posibilități pentru înfrumusețarea și repararea aspectului fizic. Alegerea celei mai bune clinici implică o informare amănunțită referitor la ofertele existente pe piață, iar această sarcină precum și luarea deciziei finale, poate fi destul de dificilă. Ar trebui să alegi o clinică de chirurgie estetică și plastică care să garanteze efectuarea unor proceduri în condiții de siguranță extremă, cu personal calificat și care să garanteze obținerea rezultatelor dorite și promise. De asemenea, prețurile practicate ar trebui să fie unele în concordanță cu gradul de dificultate al intervenției, dar să rămână la un nivel decent. 

Dacă și tu ești în căutarea unei clinici de chirurgie estetică și plastică, poți afla în continuare care sunt criteriile cu ajutorul cărora ar trebui să faci alegerea perfectă pentru tine. 

  1. Cere recomandări de la prieteni. Este cea mai bună metodă de a afla cum se prezintă atât personalul dar și serviciile oferite de clinică. Vei putea să afli păreri subiective ale foștilor pacienți, vei putea vedea rezultatele finale și vei avea siguranța că nu ești doar în postura de cumpărător, căruia trebuie să i se vândă o anumită procedură sau un pachet de servicii. 
  2. Citește recenziile online. Internetul este o resursă excelentă care te poate ajuta să afli păreri despre clinicile care oferă serviciile pe care ți le dorești. Este important să afli atât părerile celor care au apelat la serviciile clinicii, dar și răspunsurile clinicii la eventualele nemulțumiri ale foștilor sau actualilor pacienți. 
  3. Caută doctorul potrivit. De multe ori, clinică poate fi al doilea argument după care să te ghidezi. Primul argument rămâne doctorul, cel care va efectua procedura și cu care vei stabili toate detaliile. 
  4. Solicită să vezi fotografii din portofoliul doctorului. Fotografiile înainte și după operațiile ale pacienților care au fost operați de doctorul tău, îți vor oferi o imagine destul de bună asupra rezultatelor pe care acesta le obține. Nu te baza niciodată pe pozele pe care le vezi pe site-uri, deoarece de multe ori acesta sunt fotografii cumpărate din baze de date de fotografii și nu au nicio legătură cu doctorul sau clinica respectivă. Fii realistă și acceptă faptul că rezultatele pot varia, în funcție de fiecare organism în parte și că doctorul îți va arăta probabil fotografiile cu cele mai bune rezultate. Din acest motiv, ar fi util să cunoști personal foști pacienți, pentru a-ți putea face o părere corectă. 
  5. Solicită o vizită în care să cunoști clinica și personalul. Multe proceduri sunt realizate în cabinete frumos amenajate și prezentabile, aflate destul de aproape de intrarea în clinică. Însă este important și ce se întâmplă în restul sălilor de operație și al saloanele. Curățenia trebuie să fie impecabilă, totul trebuie să fie steril, iar personalul și vizitatorii trebuie să respecte toate măsurile impuse. Dacă operația ta va include o anestezie generală, solicită să vizitezi înainte sală de operație. Este foarte probabil ca în timpul operației să ajungi acolo deja adormită, astfel încât să nu fii în stare să observi dacă ceva este în neregulă. O vizită înainte, în schimb, te va asigura că operația ta va decurge fără probleme. 
  6. Verifică prețurile practicate. Interesează-te care sunt costurile practicate pe piață și nu alege o clinică care îți va afecta grav bugetul. Pe de altă parte, nu alege nici cele mai ieftine servicii, deoarece niciodată ieftinul nu trebuie pus în aceeași propoziție cu sănătatea proprie. Solicită un deviz complet al procedurilor pe care le dorești, astfel încât la sfârșit să nu ai neplăcuta surpriză de a te trezi cu o notă de plată care include costuri despre care nu ai fost informată. Solicită semnarea unui contract care să includă toate clauzele pe care ți le dorești dar și costul total al serviciilor. 

Dr. med. Priv. Mihai Chertif M.D.

Chirurgie plastica si estetica

Administrator Clinica Cosmedica Baia Mare

www.cosmedica.ro

https://www.instagram.com/clinica.cosmedica/

You may also like

Leave a Comment

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!