Home Fashion Cu ce piese vestimentare ne completăm garderoba în această primăvară

Cu ce piese vestimentare ne completăm garderoba în această primăvară

by GetLokal.ro

Primăvara este anotimpul renașterii și a schimbărilor, atât la interior, cât și la exterior. Astfel, ce alt prilej mai potrivit pentru a vă face ordine printre articolele vestimentare și de încălțat, și a vă pregăti garderoba pentru noul sezon. O garderobă capsulă, care să conțină piese de bază, dar și piesele dvs. preferate, tip statement, reprezintă un concept ideal pentru a scăpa de o parte din hainele care ne ocupă spațul de acasă de ceva vreme. În cele ce urmează, am pregătit câteva sfaturi și idei cu privire la articolele care nu ar trebui să lipsească din șifonierul niciunei femei, precum și câteva propuneri de oferte actuale ale marilor magazine, din această perioadă înfloritoare a anului. 

Îmbrățișează o garderobă capsulă

Garderoba capsulă reprezintă o metodă prin care vă puteți simplifica semnificativ viață, având la îndemână de fiecare dată câteva piese vestimenatre de bază care să vă reprezinte în totalitate. Astfel, câteva articole pe care oricie persoană trebuie să le dețină sunt – o pereche de blugi clasici și una de pantaloni simpli, cămăși, bluze și tricouri uni, în culori deschise și neture, sacouri și haine overall versatile, de preferate tot într-o temă neutră sau în pasteluri cuminți și, bineînțeles, două perechi de încălțări casual, pentru diferite ocazii. Toate aceste articole trebuie să fie din materiale calitate și să se muleze pe stilul, dar și tipul dvs. de corp. Pentru realizarea unei garderobe capsulă potrivită pentru fiecare sezon cald, vă recomandăm să navigați prin multutidinea de oferte propuse de magazinele fashion de pe portalul Tipli, pentru a găsi cele mai potrivite produse. Marile magazine atât de îndrăgite și-au adăugat cataloagele promoționale cu articole vestimentare diverse pe poralul Tipli, pentru ca dvs. să le aveți oricând la îndemână. Completați-vă chiar acum suita de îmbrăcăminte cu articole din cele mai actuale tendințe, rămânănd totodată în buget.

Fii la curent cu trandurile și ofertele momentului

Orice nou sezon aduce noi tendințe și influențe la nivelul trendurilor și regulilor din modă, prin urmare, este esențial să urmăriți îndeaproape noutățile propuse de magazinele de îmbrăcăminte și încălțăminte. Indifierenet dacă doriți să achiziționați noi piese pentru a vă întregi garderoba capsulă, sau doar doriți să vă lăsați inspirată de combinațiile și ținutele propuse, în zilele noastre acest lucru este extrem de ușor de realizat, utilizând aplicațiile mobile ale magazinelor online de fashon. În acest fel, dvs. aveți la îndemână atât o unealtă pentru creerea ținutelor, cât și numeroase coduri de reducere și vouchere, pentru a face cumpărături într-un raport calitate-preț excelent. Așadar, rămâneți conectată cu tot ceea ce înseamnă nou în lumea modei, apelând fie la portalul Tipli, fie direct la site-urile retailerilor dvs. preferați și culegeți toate beneficiile care vi se cuvin.

Alege întotdeauna confortul și piesele timeless

În ultimă instanță, probabil cel mai important aspect în alegerea pieselor de îmbrăcăminte și încălțăminte, în orice sezon, stă în confortul și practicalitatea pe care acestea o au pentru dvs. Dincolo de tendințele actuale, hainele pe care le purtați trebuie să vă aducă bucurie și plăcere în aceeași măsură și o doză de lejeritate, pentru ca ele să fie cu adevărat potrivite. Cu acest gând, după ce v-ați alcătuit ținutele vestimentare din garderoba capsulă, pasul următor este alegerea mai multor perechi de pantofi care să se plieze pe nevoile dvs. O pereche de pantofi universală, casual și de calitate, poate reprezenta un element esențial și o piesă timeless în șifonierul dvs. Site-ul sizeer ro vă pune la dispoziție o secțiune generoasă de încălțăminte, ce cuprinde de la adidași damă Sizeer, la ghete, sandale sau chiar pantofi dedicați sezonului geros. În plus, fiecare cumpărătură de pe Sizer online, prin intermediul site-ului Tipli, vă aduce un cod de reducere Sizeer, pe care îl puteți folosi atât pentru alegerile dvs. în materie de pantofi, cât și pentru alți membrii ai familiei – regăsiți, tot aici, categorii de încălțăminte de primăvară dedicată secțiunilor Sizeer bărbați și Sizeer copii. 

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like