Home Ne place Cu Thermomix, gătești rapid rețete simple și preparate pretențioase

Cu Thermomix, gătești rapid rețete simple și preparate pretențioase

by GetLokal.ro

Cel mai simplu lucru pe care-l poți face atunci când vii obosit din concediu, dintr-o delegație sau pur și simplu de la muncă, și ceilalți îți atrag atenția că le este foame sau poftă de ceva bun, ar fi în mod obișnuit, o rețetă simplă la care nu trebuie să zăbovești prea mult. Iar dacă frigiderul nu e gol sau ai câțiva lei în buzunar, vei găsi în mod cert câteva ingrediente cu care să faci pe plac familiei. 

Lucrurile nu sunt ușoare atunci când un membru al familiei își dorește altceva, ceea ce ar impune nu doar mai multă materie primă, ci și mai multe ustensile de lucru și timp. Cu Thermomix reușim să venim în ajutorul tuturor celor care au un stil de viață încărcat sau celor cărora nu le place să zăbovească prea mult timp în bucătărie, din diferite motive. Datorită tehnologiei care înglobează numeroase aparate și ustensile de bucătărie într-un singur robot, dar și al funcțiilor numeroase care îți vin în ajutor să pregătești orice rețetă fără excepție, Thermomix se va dovedi a fi o adevărată investiție pentru viața și bucătăria ta.

Rețete simple, cu Thermomix

Știai că prin intermediul Thermomix poți pregăti în cel mult 60 minute până la minim 2-3 rețete diferite. Timpul include atât etapa de pregătire, cât și pe cea propriu-zisă, de gătit. De exemplu, poți încerca rețeta de pancakes sau de clătite americane, pe care le poți servi drept mic dejun sau gustare între mese, în combinații dulci sau sărate. 

Dar la fel de simplu poți pregăti un orez cu legume și carne, o tartă cu fructe, un piure, o spumă fină, un smoothie etc. Desigur, acestea sunt doar câteva dintre cele mai simple idei de rețete ce vor fi gata în doar câteva minute, prin intermediul Thermomix, fără complicații și murdărie.

Cu Thermomix ai libertatea de a te pregăti simplu și rapid de evenimente sau petreceri

Fie că ceilalți din jurul tău au mai tot timpul gusturi selecte, dar nu-ți permiți să mergi zilnic la restaurant ca să le poți face pe plac sau să comanzi preparatele speciale acasă, fie că trebuie să te pregătești pentru musafiri sau o petrecere, Thermomix simplifică tot ceea ce înseamnă prepararea unor rețete sofisticate, într-o provocare pe care o vei duce cu ușurință la bun sfârșit. 

De exemplu, dacă ai nevoie de un topping fin pentru salate sau vrei să înveți cum se face maioneza și s-o pregătești corespunzător, fără riscul de a se tăia, poți personaliza întregul proces și să adaugi în Thermomix ouăle, ulei, praful de sare și zeama de lămâie, respectiv cartoful, iar prin comanda de omogenizare lentă va ieși o maioneză perfectă, cu textura ideală. 

Iar acum este posibil să o obții chiar dacă nu ai un statut de experimentat în bucătărie. Aparatul cu 28 funcții variate te ajută inclusiv să-ți faci mai ușor lista de cumpărături ca tu să te poți organiza mai ușor și să nu omiți nimic.

Practic, prin Thermomix, ai o mică bucătărie și un ajutor experimentat gata să răspundă afirmativ la orice provocare, indiferent de numărul proceselor sau de complexitatea rețetei.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like