Home Fashion Cum alegi cravata perfectă?

Cum alegi cravata perfectă?

by GetLokal.ro

Cravata este un accesoriu care spune foarte multe lucruri despre ține, însă alegerea ei s-ar putea să fie o sarcina destul de dificilă, deoarece dacă vei alege greșit, s-ar putea să strici ținută.

Pentru a fi sigur de faptul că vei face cea mai bună alegere, fii cu mare băgare de seama la următoarele aspecte:

–           Țesătură cravatei: dacă alegi o cravată din mătase, această va indică automat codul elegant sau business, însă dacă este din bumbac sau din lînă, va face trimitere către o ținută mult mai relaxată, casual;

–           Culoarea: Optează pentru o pată de culoare și ține cont de nuanță costumului dar și de cămașă, însă nu uită să iei în calcul batista de buzunar;

–           Lățimea cravatei: De cele mai multe ori, lățimea cravatei poate fi slim sau lată. Pentru a selecta opțiunea preferată, ține cont de lățimea reverului sacoului;

–           Tipul de nod: Nodul se va alege în funcție de gulerul cămășii, însă indicat este să ai grijă la lungimea potrivită a cravatei. Este recomandat că vârful cravatei să ajungă până la betelia pantalonilor.

 

Când vine vorba despre cravate barbati, este important să te orientezi către un raport calitate-preț echilibrat, astfel încât să iei o decizie corectă și să economisești în tot acest timp.

Cele mai citite articole

Îndreaptă-ți mereu atenția asupra produselor de înaltă calitate și bazează-te pe criteriile de selecției atunci când vrei să ai o cravată perfectă.

O cravată potrivită va oferi un plus ținutei tale și te va face să pari mult mai îngrijit și atent la aspectul tău fizic.

Indiferent care ar fi opțiunea ta, important este să alegi ceea ce te reprezintă și ceea ce îți place cu adevărat, indiferent de trend.

Modă se schimbă întotdeauna, însă stilul este cel care rămâne veșnic și ne face să apreciem mult mai mult propriile gusturi!

Dacă îți dorești să achiziționezi cămăși ieftine și pur și simplu nu știi de unde ai putea cumpăra câteva produse de acest gen, cel mai bine ar fi să arunci o mică privire în mediul online.

Cu ajutorul unui simplu click vei reuși să găsești o gama variată de produse din care poți alege, în funcție de propriile tale gusturi.

De asemenea, vei primi acasă comandă pe care ai plasat-o și nu va mai fi necesar să pierzi vremea prin magazine, în căutarea produsului pe care ți-l dorești.

Ai încredere în intuiția ta și ai grijă de aspectul tău fizic! O cămașă potrivită te va determina să ai mult mai multă încredere în tine și te simți minunat.

Alege accesoriile de înaltă calitate, însă nu cheltui o mulțime de bani inutil. Dacă vei cerceta piață cu atenție, vei descoperi oferte și reduceri cu adevărat avantajoase pentru fiecare buzunar în parte.

Cele mai citite articole

You may also like