Home Fashion Cum iti alegi camasa de nunta?

Cum iti alegi camasa de nunta?

by GetLokal.ro

Cand vine vorba de camasi de nunta barbati, acestea sunt o parte esentiala a tinutei tale din ziua mult asteptata. Este primul articol vestimentar pe care il porti pe corp si trebuie sa fie foarte confortabil. Vei gasi multe tesaturi si elemente de personalizare special dedicate acestei zile.

Toate camasile de nunta pot fi personalizate in functie de dorintele tale. Pe langa o gama larga de tesaturi, poti alege diferite elemente de personalizare: de la alegerea gulerului pentru cravate barbati (guler club, guler mic, guler frantuzesc, guler italian etc.) pana la alegerea mansetelor (mansete mici, mansete muschetar, moderne), prin alegerea nasturilor (nasturi de lemn, nasturi de fildes vegetal etc). De asemenea, indiferent de culoarea costumului tau, se recomanda camasa alba sau aproape alba.

Alegerea materialului pentru camasa ta de nunta

Exista mai multe metode de tesatura: panza, twill si satin. Din aceste tesaturi sunt create tesaturi de camasi precum poplin si oxford, care se vor potrivi perfect pentru nunta ta. Poplinul este ideal pentru o nunta care are loc primavara sau vara. Intr-adevar, o camasa din poplin de bumbac este moale de purtat, fluida, simpla si eleganta. Aceasta tesatura este cunoscuta ca fiind rezistenta la cute si, prin urmare, mai usor de calcat.  Oxfordul este o camasa de purtat la mijlocul sezonului. Firele de urzeala si batatura sunt tesute in perechi, facandu-l moale si usor de calcat. Pe de alta parte, este un material mai gros decat poplinul, deci mai cald.

Te sfatuim sa alegi un material precum poplinul de bumbac. Este cel mai potrivit material pentru nunta ta. Intr-adevar, este in intregime din bumbac, cu o atingere moale si confortabila. Cade bine pe corp si in ciuda unei cusaturi orizontale, rezultatul final este moale si uniform. 

Personalizarea camasii tale de nunta

Toate camasile de nunta pot fi personalizate in functie de dorintele tale. O vei adapta pe aceasta tuturor tinutei tale pentru a ramane in armonie cu spiritul nuntii tale. Pe langa o gama larga de tesaturi, poti alege diferite elemente de personalizare: de la alegerea gulerului, la alegerea mansetelor, prin alegerea nasturii. Nimic nu trebuie omis, fiecare detaliu conteaza in ziua nuntii tale!

In ceea ce priveste alegerea mansetelor, mansetele de muschetar si mansetele „mini” vor fi cele mai potrivite pentru nunta ta. Manseta muschetar sau incheietura „dubla” este cea mai formala si mai distinsa incheietura.

In ceea ce priveste gulerul, exista diferite modele. Gulerul simplu sau clasic, este un guler elegant care iti permite sa porti cravate barbati. Gulerul american sau gulerul cu nasturi, este un guler in care varfurile sunt atasate de camasa prin nasturi mici. Il poti pune cu cravata sau nu. Gulerul italian arata ca gulerul clasic, singura diferenta este ca varfurile sunt indreptate spre exterior. 

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like