Home Servicii Cum sa iti inchiriezi un spatiu de birou?

Cum sa iti inchiriezi un spatiu de birou?

by GetLokal.ro

Spatiul de birou de inchiriat este un pas important la inceputul unei afaceri. Avand spatiu de birou, clientii potentiali au la dispozitie o locatie fizica pe care sa o viziteze. In orasele mari, cum ar fi Bucurestiul sau Clujul, anunturile de tipul birouri de inchiriat Cluj sunt foarte frecvente si, de aceea, persoana interesata de un nou birou trebuie sa isi defineasca in mod clar nevoile de la bun inceput.

Birouri de inchiriat in Cluj – sfaturi utile

Prima cautare, intr-un oras cum este Clujul, este utilizand expresia Birouri de inchiriat in Cluj. Rezultatele obtinute trebuie, ulterior, sa fie filtrate prin prisma propriilor nevoi.

Spatiul este important

Avand in vedere nevoile afacerii, se poate stabili de la inceput cat de mare este biroul de care este nevoie. Acest lucru va ingusta campul de cautari pentru un birou de inchiriat.

Evident, este nevoie si de numarul de birouri care trebuie inchiriate. Se iau in considerare, de asemenea, tipul de munca prestata si activitatea care va avea loc la birou. Unele activitati ar putea necesita o cantitate mare de spatiu personal, in timp ce altele pot fi conduse intr-un compartiment mai mic. Conteaza, de asemenea, si salile de conferinta sau de intalniri.

Cele mai citite articole

Spatiul se va alege realist. Nu este o idee buna sa fie inchiriat mai mult spatiu decat este nevoie. O suma mai mare din resursele limitate ale firmei va merge la plata chiriei si nimeni nu vrea sa plateasca un spatiu neutilizat. De asemenea, spatiile de birouri care permit extinderea sunt cele mai bune, pentru ca atunci cand apare neovia unui nou birou acesta sa poata fi inchiriat rapid.

Bugetul este un alt detaliu important. Nu se poate incepe procesul de inchiriere a unui spatiu de birouri fara a crea mai intai un buget. Pentru a gasi inregistrari in gama de preturi, este nevoie de un interval de pret clar. Daca este nevoie de mutarea echipamentului si de servicii de transport, aceste lucruri costa si pretul trebuie luat in calcul.

Dupa ce toate detaliile au fost puse la punct se poate trece la utilitati. Lucruri precum gazele si electricitatea nu sunt incluse, de cele mai multe ori, in contractele de inchiriere a spatiilor de birouri. Aceste costuri trebuie sa fie si ele luate in calcul si, in functie de ele, se poate determina si marimea spatiului.

Internetul si telefonul implica, de asemenea, costuri si de aceea este important ca atunci cand exista deja un abonament sau un furnizor preferat sa fie contactat inainte, pentru a determina daca exista posibilitatea de conectare in noul spatiu.

Intretinerea si costurile de intretinere ar trebui, de asemenea, luate in considerare. Nu toate contractele de inchiriere a spatiului de birou acopera aspecte legate de intretinere, asa ca si pentru toate acestea trebuie sa se stabileasca in mod clar costurile. Pentru birourile in care curatenia este facuta de personal conteaza si costurile acestea.

Avand in vedere toate aspectele mentionate mai sus, se poate trece la vizitarea locatiilor pentru a alege cel mai bun spatiu de birouri care sa corespunda nevoilor firmei pe termen cat mai lung.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil