Home Gatit si Retete Cum se curata un mango?

Cum se curata un mango?

by Eremie Dorian

Cum se curata un mango?

Mango este un fruct delicios, fie ca il consumi ca atare sau il folosesti in diverse deserturi sau salate. In plus, este incarcat de vitamine, minerale si nutrienti si ajuta in curele de slabire. Citeste si Mango verde ajuta la slabit!

Din cauza ca are un sambure foarte mare si plat, insa, mango este ceva mai greu de curatat, in special daca iti doresti sa scoti feliute sau cubulete frumoase si egale. Odata ce ai invatat tehnica, insa, lucrurile devin foarte simple. E important sa stii ca mango se curata mult mai frumos daca este mai copt, asa ca alege fructele care se simt moi, dar totusi ferme, la atingere. Si intotdeauna spala fructul inainte sa te apuci sa il cureti.

Citeste si Cum se mananca rodia!

Cele mai citite articole

Cum se curata un mango:

Taie mango, pe langa sambure, in 4 bucati: doua pe partea cea mai lata a fructului si doua pe laterale. Apoi foloseste un cutit pentru a face crestaturi in miezul fructului, in functie de cum iti doresti sa arate cubuletele sau feliile.

Cu ajutorul unei linguri scoate cubuletele de mango sau poti opta pentru „intoarcerea pe dos” a bucatilor de mango si curatarea miezului cu un cutit.

Daca esti o mare consumatoare de mango, poti sa-ti achizitionezi din comert o ustensila de bucatarie creata special pentru curatarea acestui fruct.

Cele mai citite articole

You may also like