Home Fun De ce merita sa verifici ofertele unui sex shop impreuna cu partenerul tau?

De ce merita sa verifici ofertele unui sex shop impreuna cu partenerul tau?

by GetLokal.ro

Ai fost vreodata la un sex shop cu partenerul tau sau ai vizitat un astfel de magazin online? Nu conteaza daca ai cumparat ceva sau doar te-ai inspirat pentru viata ta amoroasa. Daca nu, poate fi mai ales din cauza rusinii. Acest sentiment nefondat de rusine apare adesea din ignoranta si prejudecati invechite care nu se mai aplica in viata amoroasa de astazi. Magazinele pentru adulti au ajuns, de asemenea, sa aprecieze femeile drept clienti valorosi . In continuare, vei afla de ce merita sa verifici ofertele unui sex shop pentru tine si partenerul tau.

Idei si sugestii pentru o viata amoroasa impreuna

Dupa un timp, totul in dormitor devine o rutina putin plictisitoare. Dar o vizita impreuna la un sex shop poate face minuni. De multe ori femeile nu indraznesc sa-si exprime propriile fantezii si nevoi erotice. 

Iar daca vei decide sa vizitezi  sex shopul online Love Island, sub nicio forma nu trebuie pusa presiune asupra niciunui partener intr-o relatie, privind folosirea anumitor jucarii sexuale. Pentru ca, daca unul dintre cei doi se simte fortat, nu va exista o adevarata bucurie in experienta. 

Avantajele unei vizite comune

Daca vizionati impreuna ofertele unui sex shop sau ofertele disponibile online, de multe ori vei veni cu idei care nu au fost niciodata abordate sau chiar incercate in dormitor. Fie ca este vorba despre catuse, vibratoare, franghii sau diferite jucarii pentru cuplu- lasa-te inspirat. Sex shop-ul ofera o atmosfera potrivita pentru a te deschide fata de partenerul tau si pentru a vorbi despre fanteziile erotice din cadrul unei relatii. Poti descoperi noi obiecte si poti obtine idei noi si inspiratie pentru un joc de rol creativ si astfel  poate vei afla nu numai despre ce ii place partenerului tau, ci poti descoperi si noi aspecte despre tine.

Sfaturi din partea personalului specializat

Avantajul unui sex shop este ca poti fi consiliat de specialisti calificati. Persoanele nesigure isi pierd adesea timiditatea si disconfortul, mai ales cand vorbesc cu un consultant, pentru ca observa ca intrebarile lor sunt luate in serios.

Daca iti exprimi dorintele, angajatii sex shopului vor fi bucurosi sa te ajute sa alegi o jucarie sexuala potrivita , o lenjerie sic , un ulei de masaj Kama Sutra parfumat si interesant. La final vei fi uimit si vei stii deja ca o sa revii cu prima ocazie.

Personalul iti poate explica, de asemenea, modul de utilizare al diferitelor jucarii sau altele asemenea, daca inca nu poti face nimic cu ele. Acest lucru se aplica nu numai modului de utilizare, ci si igienei, sigurantei si curatarii . Deci, toate lucrurile la care nu te gandesti neaparat. Nu iti fie teama sa intrebi. Dar ai grija: nu pune intrebari intime – la urma urmei, nu te vor ajuta experientele personalului.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil