Home Utile Drujbe STIHL: Cele mai bune si căutate modele

Drujbe STIHL: Cele mai bune si căutate modele

by GetLokal.ro

Drujbele STIHL sunt unul dintre cele mai renumite branduri din industria echipamentelor de taiere, recunoscute pentru calitatea, fiabilitatea si performanta lor. STIHL oferă o gamă variată de modele de drujbe, fiecare cu caracteristici si specificații unice, astfel încât să poată satisface cerințele și nevoile tuturor utilizatorilor, de la cei începători la cei profesioniști. Tocmai din acest motiv ți-am pregătit un articol în care vei regăsi care sunt cele mai căutate modele de drujbe, astfel încât sa poți alege cea mai bună drujba STIHL pentru nevoile tale. 

STIHL MS 170

STIHL MS 170 este una dintre cele mai populare drujbe STIHL si este potrivită pentru utilizarea în gradină și pentru tăierea lemnelor mici. Acest model are un motor de 1.6 CP si poate tăia cu o lungime de taiere de 35 cm, având o greutate de 4.1 kg. Este ușor de manevrat și are un design compact, fiind ideal pentru spații înguste și pentru a tăia în zone greu accesibile. De asemenea, MS 170 este prevazut cu un sistem anti-vibrație, care reduce stresul și oboseala persoanei, și cu un sistem de pornire ușor, care facilitează pornirea drujbei.

STIHL MS 271

STIHL MS 271 este o drujbă mai puternică, cu un motor de 3.5 CP și o lungime de tăiere de 40 cm si o greutate de 5.6 kg. Aceasta este potrivită pentru tăierea lemnelor mari și pentru utilizarea în grădină sau pădure. Acest model este prevazut cu un sistem avansat de filtrare a aerului, care asigură un mediu de lucru curat și sigur pentru utilizator, și cu un sistem anti-vibrație, care reduce stresul și oboseala persoanei. De asemenea, MS 271 este prevazut cu un sistem de pornire ușor, care facilitează pornirea drujbei.

STIHL MS 361

Cele mai citite articole

STIHL MS 361 este una dintre cele mai performante drujbe STIHL și este recomandată pentru utilizarea profesională sau pentru proiecte mari de tăiere. Acest model are un motor de 4.6 CP si poate tăia cu o lungime de tăiere de 40 cm si o greutate de 5.6 kg. MS 361 este prevazut cu un sistem avansat de control al motorului, care asigură un control optim al utilizatorului asupra drujbei, și cu un sistem de pornire ușor. De asemenea, acest model este prevazut cu un sistem anti-vibrație, care reduce oboseala operatorului.

STIHL MS 462

STIHL MS 462 este una dintre cele mai puternice drujbe STIHL și este potrivită pentru utilizarea profesională sau pentru proiecte de tăiere mari. Acest model are un motor de 6 CP și poate tăia cu o lungime de taiere de 45 cm. MS 462 este prevazut cu un sistem avansat de control al motorului, care asigură un control optim al utilizatorului asupra drujbei, și cu un sistem de pornire ușor, care facilitează pornirea drujbei. Acest model este, de asemenea, prevazut cu un sistem anti-vibrație avansat, precum și cu un sistem avansat de filtrare a aerului, care asigură un mediu de lucru curat si sigur pentru utilizator.

Indiferent de nevoile si cerințele fiecărui utilizator, STIHL oferă o gamă variată de modele de drujbe, fiecare cu caracteristici și specificații unice, astfel încât să poată satisface toate nevoile și așteptările utilizatorilor. De la modelele compacte și ușoare, potrivite pentru utilizarea în gradină, până la modelele performante și puternice, potrivite pentru utilizarea profesională. STIHL oferă o soluție pentru orice proiect de taiere. Mai mult decât atât, poți vedea care este cea mai bună drujbă ieftină pe blogul Magazialucostica.ro.

Cele mai citite articole

You may also like