Home Fun Ele sunt favoritele de la Roland Garros! Ce șanse are Iga Swiatek la un nou succes?

Ele sunt favoritele de la Roland Garros! Ce șanse are Iga Swiatek la un nou succes?

by GetLokal.ro

Turneul de la Roland Garros este unul dintre cele mai spectaculoase, din lumea tenisului mondial. Atât pe tabloul masculin, cât și pe tabloul feminin, lupta se anunță a fi foarte interesantă și în 2023! La feminin, favorită este campioana en-titre. Află în continuare ce șanse are Swiatek, dar și cine îi amenință supremația.

Cine câștigă Roland Garros 2023, la feminin?

Foarte relevante despre importanța luptei și complexitatea ei sunt și cotele la Roland Garros de la Sportingbet – acestea arată cine este principala favorită a competiției, dar și care sunt celelalte sportive considerate a avea șanse mari să câștige turneul. Iată cum se prezintă situația, înainte de startul competiției care se va desfășura în perioada 28 mai – 11 iunie, la Paris!

Iga Swiatek (Polonia) – cota 1,90

Poloneza aflată pe locul 1 în ierarhia WTA a ajuns la 21 de ani și este considerată a fi principala favorită a turneului. De asemenea, Swiatek este văzută drept sportiva care îi va călca pe urme Serenei Williams și va reuși să domine categoric tabloul feminin, pentru mulți ani. Swiatek a cucerit trofeul în 2022.

Barbora Krejčíková (Republica Cehă) – cota 11,00 

Deși este doar pe locul locul 12 în ierarhia WTA, cehoaica în vârstă de 27 de ani este deosebit de apreciată pentru calitățile sale. Acestea sunt cel mai bine puse în valoare în cadrul turneelor desfășurate pe zgură, astfel că turneul parizian reprezintă o excelentă oportunitate pentru ea. 

Aryna Sabalenka (Rusia) – cota 11,00

Rusoaica aflată pe poziția a doua în clasamentul WTA, are 24 de ani și se anunță a fi una dintre principalele rivale ale lui Swiatek. Nu doar în cadrul French Open 2023, ci și în tot ce va urma în viitorul apropiat. Sabalenka are calități incontestabile, astfel că nu este de mirare că bookmakerii o consideră a doua favorită, la egalitate cu Krejčíková și…

Cele mai citite articole

Elena Rybakina (Kazahstan) – cota 11,00 

Locul 7 în ierarhia WTA are 23 de ani și propune un joc deosebit de spectaculos. La fel ca Sabalenka, Rybakina este considerată a fi una dintre jucătoarele care se vor lupta pentru supremație în ierarhia mondială, în următorii ani. Vârsta optimă, apropiată de cea ideală pentru marea performanță, o face pe Rybakina să fie o opțiune interesantă și pentru pariori.

Ons Jabeur (Tunisia) – cota 13,00

Sportiva clasată pe locul 4 în topul WTA a ajuns la 28 de ani, iar maturitatea pe care a atins-o, din punct de vedere sportiv și uman, îi oferă argumente solide în acest turneu parizian. Jabeur are o cotă foarte mare, 13, însă nici Krejčíková. Sabalenka sau Rybakina nu au cote mici, ceea ce demonstrează că bookmakerii au încredere foarte mare în Swiatek. 

Caroline Garcia  (Franța) – cota 13,00

Locul 5 în topul WTA are 29 de ani și vine, la fel ca Jabeur, cu atuul experienței. Garcia iubește să evolueze pe zgură și este favorita publicului parizian, fiind o jucătoare de origine franceză. Cu toate acestea, ea are un mare dezavantaj: nu a câștigat niciodată un turneu de Grand Slam.

Pe lângă cele 5 jucătoare pe care ți le-am prezentat, ar putea ridica pretenții la trofeu și Jessica Pegula, Coco Gauff sau Daria Kasatkina. Urmărește turneul de la Roland Garros și pariază cu responsabilitate pe sportiva ta favorită. Nu uita că toate aceste cote pot suferi modificări până la startul competiției, precum și pe parcursul turneului!

Sursa foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole

You may also like