Home Fashion Ești invitată la o nuntă? TOP 4 lucruri pe care să le faci pentru a te pregăti pentru o ocazie specială

Ești invitată la o nuntă? TOP 4 lucruri pe care să le faci pentru a te pregăti pentru o ocazie specială

by GetLokal.ro

Ți s-a cerut să participi la nunta prietenei tale sau a unei rude, iar asta te încântă? A te îmbrăca în ținuta ta cea mai formală, a-ți împrospăta machiajul și a-ți petrece seara cu prietenii este cea mai bună parte a oricărei sărbători. Acestea fiind spuse, participarea la o nuntă poate fi uneori stresantă. S-ar putea să simți că nu cunoști pe nimeni acolo sau că nu ești îmbrăcată corespunzător pentru o seară de dans, dar atât timp cât tu te simți bine cu tine, stresul va dispărea și va face loc distracției.

Iată 4 lucruri pe care să le faci pentru a te pregăti pentru o ocazie specială ca o nuntă:

 

  • Fă-ți unghiile

 

Deși ești doar invitată la nunta unei persoane, nu mergi la nunta ta, asta nu înseamnă că acesta nu este un moment ideal să îți revigorezi manichiura, mai ales dacă ești genul de persoană care nu face asta foarte des. Nu trebuie să încerci ceva extravagant, poți pur și simplu să mergi pe stilul tău propriu, să alegi o manichiură french, să îți pui unghii cu gel sau doar să-ți faci o manichiură simplă, dar care să te facă să te simți mândră de mâinile tale.

 

  • Machiază-te

 

Un lucru foarte important pe care ar trebui să îl faci la orice fel de eveniment mergi este să te machiezi. Nu doar pentru că te vei întâlni cu multă lume cunoscută sau necunoscută, dar pentru că se vor face multe poze și poate nu îți dorești să ți se vadă imperfecțiunile sau doar ai nevoie să te simți mai încrezătoare în tine, folosindu-te de anumite tehnici de machiaj. Poți alege să mergi la un make-up artist specializat pe machiaje de seară, dar dacă știi deja să faci asta, te poți machia direct acasă.

Cele mai citite articole

 

  • Coafează-ți părul

 

Alt lucru, la fel de important ca machiajul este coafarea părului. Nimeni nu vrea să apară în poze cu un păr nepieptănat sau cu rădăcinile crescute, iar mersul la o nuntă este ocazia ideală de a îți reîmprospăta părul. Fie că vrei o coafură simplă, fie că vrei ceva extravagant ca un coc voluminos sau vrei să-ți pui flori în păr, un specialist în coafuri de seară sau de nuntă te va ajuta să arăți cât mai bine în toate pozele.

 

  • Alege rochia potrivită

 

Poate cel mai important lucru de care trebuie să te ocupi pentru a face participarea la o nuntă cât mai plăcută, atât pentru tine cât și pentru cei din jur este rochia pe care o vei purta. Cu siguranță, nu îți dorești să mergi într-o rochie pe care o ai în dulap de ani de zile, dar nici nu vrei să mergi într-o rochie nepotrivită pentru o astfel de ocazie. Cel mai bine ar fi să alegi din selecția de rochii de damă de seară de pe JojoFashion.ro, o rochie care se potrivește cu stilul tău vestimentar. Fie că preferi o rochie lungă, midi sau scurtă, într-o culoare vibrantă sau neutră, cu umeri goi sau mâneci lungi, ideal ar fi să alegi o rochie pe care știi că o vei purta și la alte evenimente, pentru a fi sigură că profiți de ea la maximum.

În concluzie, participarea la o nuntă sau la orice altă ocazie specială ar trebui să fie un moment distractiv din viața ta, nu unul plin de stres. Alege să ai grijă de tine prin mersul la salon, iar apoi să te distrezi alături de prietenii tăi.

Sursă foto: freepik.com

Cele mai citite articole

You may also like