Home Fun Formula 1 în cote pe platforme online

Formula 1 în cote pe platforme online

by GetLokal.ro

Anul acesta vom asista cu siguranță la cel mai aglomerat sezon de întreceri din Formula 1. Trei noi circuite sunt incluse în campionat și pot fi tot atâtea ocazii pentru a se stabili un nou învingător sau pentru a se realiza o diferență importantă de puncte. Așadar anul acesta, pasionații de întreceri Auto-Moto de cea mai bună calitate pot pune mult mai multe pariuri online, pe nu mai puțin de 24 de întreceri.

Sezonul 2023 de Formula 1 a început pe 5 martie, cu circuitul de la Bahrain și se va încheia pe 26 noiembrie cu circuitul de la Abu Dhabi. Față de 2022, în calendarul competițional au fost acceptate circuitele din China, Qatar și Las Vegas, însă a fost retras circuitul Paul Ricard din Franța.

Marele Premiu din China, de pe Circuitul Internațional Shanghai, revine după o pauză de 3 ani. Cursa din Las Vegas este o premieră pentru campionat. Ea se va desfășura pe un circuit stradal de 6,116 kilometri.

Cu siguranța va fi un sezon plin, cu multe provocări pentru echipe și pentru piloți, care ne va oferi numeroase surprize până la final. Astfel, dacă vrei să pariezi pe întreceri, ai la dispoziție cote si pariuri formula 1 pe Betfair.

De ce ai paria pe curse Formula 1?

Cele mai citite articole

Cursele din acest domeniu reprezintă competiții cu tradiție, pentru care este nevoie de numeroase evaluări și pregătiri. Ele sunt printre favoritele unui public foarte larg de peste 70 de ani și continuă să fie la fel de antrenante și apreciate, la fel ca la început.

Și chiar dacă nu știm cum vor evolua lucrurile, într-un domeniu în care nevoia de forță și energie consumă mult și este poluantă, știm că reprezintă un sport și un tip de întreceri care atrag anual un număr record de urmăritori și implică investiții și pregătiri foarte costisitoare. Însă ele reprezintă un element de mândrie pentru toți cei care au șansa de a le organiza.

Printre cele mai cunoscute circuite, care au reușit să reziste și să se impună de-a lungul timpului avem: Circuitul de la Melbourne – Australia, Circuitul Permanente de Jerez – Spania, Jose Carlos Pace, din Sao Paolo – Brazilia, Circuitul de la Monza – Italia, Circuitul de la Monaco, Circuitul Silverstone din Marea Britanie, Circuitul de la Bahrain din Orientul Mijlociu, Circuitul Marina Bay din Singapore.

Întrecerile de Formula 1 au stârnit mult interes și multe controverse de-a lungul timpului, au existat și cazuri în care piloți celebri au decedat în timpul curselor sau au fost făcute viraje de ultim moment extrem de riscante, dar care au schimbat cursul rezultatului final al întrecerii și poate al întregului campionat.

Dacă vrei să pui pariuri pe acest gen de întreceri, cea mai simplă metodă pentru a afla și a pune cote este reprezentată în prezent de platformele online, așa cum este și Betfair. Aici poți paria online pe oricare dintre cele 24 de circuite incluse în competiție în acest an, atât pe echipă, cât și pe pilot.

Nu pierde însă niciodată din vedere că pariurile de orice fel se adresează doar celor care au peste 18 ani.

Cele mai citite articole

You may also like