Home Evenimente Harry Kane vrea trofeul Ligii Campionilor. Ce șanse are să îl câștige cu Bayern Munchen?

Harry Kane vrea trofeul Ligii Campionilor. Ce șanse are să îl câștige cu Bayern Munchen?

by GetLokal.ro

Harry Kane vrea trofeul Ligii Campionilor. Ce șanse are să îl câștige cu Bayern Munchen?

Sezonul fotbalistic 2023-2024 vine cu o ultimă ediție a UEFA Champions League disputată în formatul actual. Acesta va suferi modificări începând cu stagiunea 2024-2025, astfel că fanii vor trebui să analizeze și să înțeleagă noile reguli ale competiției. Până atunci, însă, actuala ediție se anunță a fi una extrem de puternică, chiar dacă de la startul său vor lipsi două dintre ultimele cinci câștigătoare ale trofeului: Chelsea și Liverpool. Nu va lipsi, însă, Bayern Munchen.

Echipa antrenată de Thomas Tuchel, cel care a câștigat trofeul în 2021 cu Chelsea, iar în 2020 a pierdut finala chiar contra lui Bayern, pe vremea când antrena la Paris Saint Germain, se anunță a fi și de această dată printre favoritele principale la cucerirea trofeului. De aceeași părere sunt și bookmakerii, care îi dau șanse foarte mari lui Bayern să câștige pentru a șaptea oară în istorie această competiție.

Bayern Munchen, a doua favorită la trofeul UCL

Dacă îți place fotbalul european, plasează un pariu pe Champions League și alege una dintre cotele oferite de bookmakeri pentru câștigătoarea competiției, în ediția 2023-2024. Principala favorită este chiar campioana en-titre, Manchester City, care are cota 3,20. “Cetățenii“ sunt urmați în ierarhia favoritelor de către Bayern Munchen, cu cota 6,00. Așadar, nemții sunt favoriții nr. 2 ai competiției, în viziunea celor care stabilesc cotele!

Transferurile jucătorilor precum Harry Kane au un impact semnificativ în viața cluburilor din Europa, iar evoluția cotelor la pariuri dovedește acest lucru o dată în plus. În cazul lui Bayern Munchen, Kane a transformat echipa lui Thomas Tuchel într-una dintre principalele favorite la cucerirea Ligii Campionilor, deși în ultimii ani bavarezii au dezamăgit pe plan european. 

Cele mai citite articole

Chiar și în Bundesliga, echipa germană nu a oferit performanțe remarcabile în sezonul trecut, raportat la standardele clubului de pe Allianz Arena. Bayern a câștigat campionatul in-extremis, în chiar ultima etapă a sezonului, profitând de pașii greșiți ai rivalilor de la Borussia Dortmund. Venirea lui Kane, însă, transformă complet echipa lui Tuchel, iar nemții nu acceptă altceva decât un parcurs de succes în Champions League.

În vârstă de 30 de ani, Harry Kane a fost transferat de la Tottenham Hotspur în schimbul a 100 de milioane de euro și a ajuns la Munchen cu dorința de a cuceri cât mai multe trofee. Deși a pierdut Supercupa Germaniei contra lui RB Leipzig, Kane speră să câștige titlul în Bundesliga, dar și trofeul UCL, de care s-a apropiat și în 2019, când Spurs a pierdut cu 0-2 în finală, contra lui Liverpool.

Pe lângă Manchester City, echipa care a eliminat-o pe Bayern din ediția precedentă a UEFA Champions League, trupa germană va trebui să se impună și în fața altor forțe ale continentului, cotate și ele cu șanse bune la câștigarea trofeului. Este vorba despre Real Madrid (cota 9,00), Arsenal (cota 11,00), FC Barcelona (cota 15,00) și PSG (cota 17,00). Blazonul lui Bayern le permite, totuși, nemților să se considere favoriți sau măcar cu șanse egale în fața oricărui oponent.

În concluzie, dacă ai încredere în Bayern Munchen, mizează pe nemți la câștigarea Ligii Campionilor și profită de cota oferită de către bookmakeri. Aceasta se poate modifica pe parcursul competiției, la fel cum se pot schimba și cele de care beneficiază celelalte favorite la trofeu. Pariază responsabil și trăiește la intensitate maximă spectacolul din UEFA Champions League!

Sursa foto: Unsplash.com

Cele mai citite articole

You may also like