Home Fashion Idei de tatuaje mici pe degete

Idei de tatuaje mici pe degete

by Eremie Dorian

Spatiul pentru a face un tatuaj pe degetul inelar sau oricare alt deget este foarte mic, motiv pentru care anumite simboluri cum ar fi inimioare, litere ce au o semnificatie sau chiar nume sunt o optiune populara, fiind si cele mai frumoase si cautate tatuaje pentru degete. De exemplu, iubitorii de pisici pot face un tatuaj simplu pe deget in care sa apara botul cu mustatile unei pisici. Cei care sunt indragostiti pot opta pentru o inima cu o sageata prin ea pentru a arata cat de mult sunt indragostiti.

Alte modele de tatuaje pe deget sunt tatuajele inel pentru cei care sunt indragostiti sau cele verigheta pentru persoanele casatorite.

Oamenii care iubesc arta corpului opteaza pentru un tatuaj in forma de pana indiana pentru degetul inelar. Acestea descriu cultura etnica si patrimoniul modern.

Modelele de tatuaje coroana regala de regina sunt foarte populare, iar femeile cu astfel de tatuaje pe deget dau un sentiment de autoritate. Tatuajele coroana sunt iubite atat de femei cat si de barbati! Un tatuaj mic pe deget cu forma de coroana poate fi un accesoriu foarte frumos pentru degetul inelar.

Cele mai citite articole

Inainte de a alege un model de tatuaj pentru deget trebuie sa stiti ca vindecarea lui este destul de anevoioasa. Din cauza spalarilor dese pe maini aceste tatuaje de pe deget nu rezista foarte mult.

Exista numeroase vede care au un tatuaj pe deget, iar printre ele se numara: Lily Allen, Rihanna, Miley Cyrus si Kelly Osbourne.

De asemenea exista modele de tatuaje pe deget ce pot fi pictate cu alb sau alte culori in afara de negru.

In concluzie putem spune ca degetele reprezinta o parte importanta a corpului ce pot fi tatuate cu imagini micute si atractive care vor fi apreciate atat de partener cat si de alte persoane.

Cele mai citite articole

You may also like