Home Utile Intra pe site si comanda proiector piscina

Intra pe site si comanda proiector piscina

by GetLokal.ro

O piscina iluminta este chiar si mai fascinanta, mai ales seara, cand cei care o folosesc se pot bucura de spectacolul de lumini oferit de panourile LED. Cei care vor sa faca o comanda proiector piscina pot intra direct pe site-ul piscineservice.ro, iar acolo vor gasi o gama diversificata de proiectoare!

 

Iluminand spatiile tale exterioare, poti profita de gradina si piscina ta, chiar si noaptea. Poti consulta diverse site-urid e specialitate pentru cel mai recent tip deiluminat submersibil care va crea caracteristica arhitecturala la care visezi.

 

Imagineaza-ti doar o seara de vara, sorbind cocktailuri langa piscina, cu picioarele in apa. 

 

Iluminatul piscinei este esential pentru securitatea ta, dar este posibil sa imbini siguranta cu frumusetea! Decorarea piscinei tale nu este ceva ce ar trebui neglijat, este cel mai important element al piscinei din gradina ta! O piscina bine iluminata are doar beneficii. Iti va permite sa profiti din plin de piscina ta, sa vezi unde mergi si sa decorezi exteriorul.

 

Vrei sa creezi o atmosfera festiva sau romantica? Toate produsele pe care ti le oferim sunt echipate cu o telecomanda care iti permite sa alegi culoarea proiectorului tau submersibil. Rosu, verde, albastru, galben, violet, portocaliu… aceasta este atingerea decorativa care face toata diferenta.

 

Pentru a evita accidentele, nu uita sa iti luminezi terasa pentru o iluminare eficienta in jurul piscinei. Sunt disponibile mai multe lumini de top care iti vor oferi o protectie eficienta si vor evita riscul de inec.

 

Astazi, piata ofera o gama larga de proiectoare submersibile pentru a-ti personaliza piscina, atat ziua, cat si noaptea.

 

Elementele de iluminat bine alese ofera urmatoarele avantaje:

 

Imbunatatesc vizibilitatea pe timp de noapte in zona piscinei, ceea ce este crucial daca ai animale de companie si copii.

 

Sunt un element esential de siguranta pentru exteriorul casei.

 

Iti permite sa iti folosesti piscina zi si noapte si chiar dimineata devreme.

Poate servi la evidentierea elementelor speciale din curte si a caracteristicilor apei.

 

Definesc elementele arhitecturale si de design (de exemplu, punti, gropi de foc, foisoare) amplasate in curtea din spate.

 

Daca ai o piscina de tip spa, corpurile de iluminat amplasate strategic pot da tonul sau atmosfera in sanctuarul de langa piscina. Poti folosi iluminarea care imbunatateste starea de spirit (cum ar fi lumini colorate) atunci cand te distrezi, pentru a face zona mai festiva sau incantatoare. Culoarea luminii poate fi folosita pentru a crea un sentiment de magie, mister, drama sau orice stare de spirit pe care o doriti.

 

Cele mai citite articole

Acesta este motivul pentru care elementele de iluminare potrivite ofera atat beneficii estetice, cat si practice nu numai pentru piscina ta, ci si pentru restul curtii.

 

Tipuri de lumini pentru piscina:

 

Becurile cu incandescenta au fost optiunea de iluminat pentru toata lumea. Dar, cu inovatiile in tehnologia iluminatului, oamenii de astazi au mai multe optiuni care nu sunt doar durabile, ci si eficiente din punct de vedere energetic.

 

Pentru iluminatul piscinei, exista doua tipuri de optiuni de iluminare care sunt destul de populare in randul proprietarilor de case. Acestea sunt lumini cu halogen si LED-uri.

 

Lumini cu halogen

 

Luminile cu halogen au inlocuit becurile cu incandescenta ca element preferat de iluminare a piscinei in momentul in care au aparut in peisaj. Acestea sunt durabile, eficiente din punct de vedere energetic si bune pentru mediu. Cu toate acestea, becurile cu halogen vin si cu dezavantaje. Acestea costa de doua ori mai mult decat becurile fluorescente si necesita inlocuire regulata. Au o durata medie de viata intre 2.000 si 4.000 de ore.

 

Lumini cu leduri

 

Diodele emitatoare de lumina sau LED-urile au un impact si mai mare asupra tehnologiei de iluminat, in general. Becurile cu LED-uri sunt mai accesibile, mai durabile (durata lor de viata este de peste doua ori mai mare decat a luminilor fluorescente compacte sau CFL) si o optiune de iluminare ecologica si mai eficienta din punct de vedere energetic.

 

Un bec LED de 6 wati, de exemplu, poate produce lumina de aceeasi intensitate ca un bec cu halogen de 100 wati. Deoarece LED-urile au radiatoare care functioneaza pentru a inlocui caldura, aceste becuri se simt reci la atingere. La fel ca luminile cu halogen si becurile incandescente, LED-urile nu contin mercur.

 

De asemenea, poti integra functii de economisire a energiei, cum ar fi variatoarele si senzorii, la becurile LED. Acesta este motivul pentru care LED-urile sunt potrivite atat pentru utilizare in interior, cat si in exterior. De asemenea, au o durata medie de viata lunga de 50.000 de ore si necesita intretinere redusa.

 

Luminile LED pentru piscina ofera alte avantaje, in special pentru piscina si proprietatea ta:

 

Sunt versatile si programabile: luminile cu LED-uri vin intr-o varietate de culori, astfel incat, prin utilizarea creativa a becurilor cu LED-uri, poti face zona piscinei si curtea din spate mai atractive si primitoare. Poti folosi lumini LED multicolore pentru a completa aspectul sau tema petrecerilor si intalnirilor de langa piscina. Datorita inovatiei in domeniul iluminatului cu LED, exista acum becuri inteligente care pot fi personalizate si asociate cu aplicatii. Luminile LED inteligente pot fi controlate de la distanta (inclusiv schimbarile de culoare!) folosind o tableta sau un smartphone. 

 

Ele pot fi, de asemenea, programate sa porneasca, sa se opreasca si sa se estompeze dupa cum este necesar. Exista chiar si lumini LED care vin cu filtre usor de fixat pentru a permite schimbari rapide de culoare. Deoarece becurile inteligente sunt programabile, aceasta caracteristica ajuta la eficienta energetica a acestora. 

 

Toate acestea inseamna ca tehnologia de iluminare cu LED este, cu siguranta, alegerea mai practica si mai ecologica pentru iluminatul piscinei.

Cele mai citite articole

You may also like