Home Stiri locale Iustin Paraschiv și Carmistin: Ascensiunea către vârful industriei de carne din România

Iustin Paraschiv și Carmistin: Ascensiunea către vârful industriei de carne din România

by GetLokal.ro

Sub o viziune clară și o conducere fermă a lui Iustin Paraschiv, Carmistin se conturează astăzi ca un titan în sfera producției de carne din România. Dar, în spatele acestei ascensiuni se află o istorie de pasiune pentru calitate, inovație și dezvoltare durabilă într-o piață plină de provocări.

Conform unui raport publicat de Ziarul Financiar, care se bazează pe rezultatele financiare din 2021 și 2022, Carmistin se poziționează pe locul doi, succedat doar de Smithfield, o firmă cu capital majoritar chinezesc care a cumpărat recent Elit. În 2022, Carmistin a realizat o cifră de afaceri impresionantă de 1,19 miliarde de lei, având o creștere de 44% comparativ cu anul anterior.

Mai mult decât simpla performanță financiară, această evoluție remarcabilă reflectă devotamentul și munca intensă a echipei din spatele Carmistin. Este un pas major în drumul lor spre a domina industria cărnii, creând un fundament pentru un viitor strălucit și durabil.

O eră nouă pentru industria cărnii din România:

Înființată în 2000 de Iustin Paraschiv, Carmistin se bazează pe expertiza dobândită în cadrul celei faimoase companii de mezeluri Ana și Cornel, un business de familie care a trecut cu brio testul timpului.

Grație acestei expertize, Carmistin s-a impus ca o forță de nerefuzat în industria cărnii. Având peste 20 de ani de activitate în sectorul agroalimentar, compania a câștigat recunoaștere datorită preocupării sale continue pentru calitatea produselor și satisfacția consumatorilor.

În tot ce face, Carmistin se concentrează pe excelență și inovație, extinzându-și activitatea în cinci direcții principale: pui, porc, agricultură, producție de furaje, vită și energie regenerabilă.

O viziune integrată în industria agrozootehnică:

Cele mai citite articole

Distingându-se pe scena autohtonă, Carmistin este unul dintre puținele conglomerate care gestionează 90% din întregul ciclu de producție agrozootehnic.

Controlând fiecare etapă, de la sursă până la produsul final, compania se angajează să livreze produse de calitate superioară. Această strategie nu doar crește eficiența internă, ci și garantează consumatorilor produse de calitate. Dincolo de producție, Carmistin își extinde prezența în retail, având peste 30 de magazine sub marca LaProvincia, unde predomina produsele proprii.

Misiunea lui Iustin Paraschiv

Investițiile constante în întreg lanțul de producție reprezintă pilonul central al strategiei Carmistin, aducându-le în avangarda industriei.

Prin alocarea resurselor în diverse domenii, de la creșterea animalelor la energie verde, Carmistin își reînnoiește angajamentul față de inovație, durabilitate și excelență. În plus, compania se angajează să promoveze un viitor durabil, investind în producția eficientă de energie electrică și termică, limitând astfel impactul asupra mediului.

Această abordare strategică, îmbinată cu o viziune orientată spre dezvoltare durabilă și inovație, a consolidat poziția Carmistin în topul firmelor românești.

După cum subliniază Iustin Paraschiv, excelența Carmistin nu este o coincidență, ci rezultatul unei munci și dedicări constante. Acesta reflectă nu doar realizările trecute, ci și viziunea pentru viitor, poziționând Carmistin ca un etalon în mediul de afaceri românesc.

Cele mai citite articole

You may also like