Home Judecătoria Dorohoi

Judecătoria Dorohoi

by GetLokal.ro

Contact - Judecătoria Dorohoi

Adresa: Strada Poștei 1, Dorohoi, jud.Botosani, Romania
Telefon: 0231 611 555
Fax: 0231 611 296
Email: jud-dorohoi@just.ro
Website: http://portal.just.ro/222/SitePages/acasa_default.aspx

Harta - Judecătoria Dorohoi

Descriere - Judecătoria Dorohoi

Judecătoria Dorohoi din județul Botoșani are arondate în circumscrpția pe care o coordonează 18 comune învecinate cu orașul Dorohoi. Clădirea în care funcționează Judecătoria Dorohoi a intrat în posesia Ministerului Justiției în 1918.

Între 1998 și 2000, localula fost modernizat pentru a asigura servicii de o mai bună calitate atât pentru magistrați, cât și pentru public. Localul dispune de două săli de ședință (penal și civil) în care sunt programate procesele, in funcție de speță. Odată cu modernizarea clădirii au fost extinse spațiile pentru birouri, utiități și anexe.

Stadiul dosarelor aflate pe rolul Judecătoriei Dorohoi poate fi consultat pe portalul instanțelor de judecată din România, iar cei care doresc mai multe informații despre respectivele cauze se pot adresa Judecătorului Oanea Lenuța, coordonatorul Biroului de informare și relații cu publicului.

Primirea cererilor de chemare în judecată se face zilnic în intervalul orar 09:00 -13:00, informații despre dosare sau solicitări pentru studierea lor se pot depune zilnic, în același interval orar. Programul de lucru al instanțelor este 07:30 – 15:30.