Home Judecătoria Sfântu Gheorghe

Judecătoria Sfântu Gheorghe

by GetLokal.ro

Contact - Judecătoria Sfântu Gheorghe

Adresa: Str. Kriza János, nr. 2, mun. Sf. Gheorghe, jud. Covasna, România
Telefon: 0267 315 072
Fax: 0267 315 903
Email: jud.sfgheorghe@just.ro, jud-sfgheorghe-reg@just.ro
Website: http://portal.just.ro/305/SitePages

Harta - Judecătoria Sfântu Gheorghe

Descriere - Judecătoria Sfântu Gheorghe

Judecătoria Sfântu Gheorghe reprezintă principala instituție a orașului Sfântu Gheorghe ce poate fi clasată în primul nivel din punct de vedere jurisdicțial ce își desfășoară activitatea având în vedere procedurile reglementate pe teritoriul României pentru toată populația orașului.

Personalul Judecătoriei Sfântu Gheorghe dispune de studii superioare de înaltă calitate precum și de experiență în domeniul juridic, fiind imparțiali în momentul în care sunt administrate probele, legile și măsurile, majoritatea responsabilităților realizate fiind în atmosfera unor ședințe publice.

Pentru dezbaterea și soluționarea proceselor care se ivesc pe teritoriul orașului, Judecătoria Sfântu Gheorghe este responsabilă de audierea martorilor implicați în situație, verificarea probelor relevante cauzei, evaluarea credibilității și a argumentelor tuturor părților care devin implicate în cadrul procesului, precum și de pronunțarea unei decizii finale. De asemenea, în cadrul procesului pot participa nu numai persoane din cadrul personalului angajat , ci și un juriu format din anumiți cetățeni selectați după o serie de criterii relevante.