Home Judecătoria Turda

Judecătoria Turda

by GetLokal.ro

Contact - Judecătoria Turda

Adresa: Str. Piata Romană Nr. 12, Turda, jud. Cluj, România
Telefon: 0264 311 985
Fax: 0264 311 851
Email: ​jud-turda-reg@just.ro
Website: http://portal.just.ro/328

Harta - Judecătoria Turda

Descriere - Judecătoria Turda

Judecătoria Turda este considerată unica insituție ce reflectă puterea judiciară pe întreg teritoriul orașului și a județului Cluj. Este o instituție publică ce se integrează sistemului judiciar al României , are personalitate juridică și este clasată ca având un volum mediu în ceea ce privește activitatea desfășurată.

Activitatea celor 3 judecători definitivi din cadrul Judecătoriei Turda este realizată sub forma unor ședințe publice care au loc sălile de judecată existente și care sunt dotate cu sisteme de monitorizare și înregistrare a sunetelor pentru ca procesele să fie salvate și ulterior studiate.

De asemenea, în cadrul Judecătoriei Turda sunt preluate cazurile apărute, iar judecătorii au obligația ca, prin impunerea prevederilor legale în vigoare să audieze martorii, să verifice probele relevante, să evalueze credibilitatea argumentelor aduce de fiecare parte implicată, dezbaterea situației adusă de către beneficiari, aplicarea normelor legale și realizarea unei analize a cazului, iar la final, luarea unei decizii precum și aplicarea regulilor și legilor potrivite.

banner desktop banner mobil