Home Judecătoria Urziceni

Judecătoria Urziceni

by GetLokal.ro

Contact - Judecătoria Urziceni

Adresa: str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 9, Urziceni, jud. Ialomiţa, România
Telefon:  0243 250 8430243 257 580
Fax: 0243 256 066
Email: jud-urziceni@just.ro
Website: http://portal.just.ro/330/SitePages/acasa_default.aspx

Harta - Judecătoria Urziceni

Descriere - Judecătoria Urziceni

Judecătoria Urziceni este considerată unica insituție ce reflectă puterea judecătorească pe întreg teritoriul orașului și a județului din care ea face parte. Este o instituție publică ce se integrează sistemului judiciar al României , nu are personalitate juridică și este clasată ca având un volum mediu în ceea ce privește activitatea desfășurată, imediat după Judecătoria Slobozia.

Activitatea celor 2 judecători definitivi din cadrul Judecătoriei Urziceni este realizată sub forma unor ședințe publice care au loc în cele 2 săli de judecată existente și care sunt dotate cu sisteme de monitorizare și înregistrare a sunetelor pentru ca procesele să fie salvate și ulterior studiate.

De asemenea, judecătoria Urziceni nu este repartizată pe mai multe secții, astfel existând anumite complete pentru minori și familie și complete pentru cauze de fond funciar , pentru litigii de muncă și pentru cauze de corupție, iar scopul principal este analizarea situației pentru părțile luate în considerare precum și soluționarea problemei si aplicarea prevederilor legale.

banner desktop banner mobil