Home Utile Necesitatea montarii unui scut de motor si unui scut cutie de viteze ca fiind o importanta piesa de caroserie Audi A6

Necesitatea montarii unui scut de motor si unui scut cutie de viteze ca fiind o importanta piesa de caroserie Audi A6

by GetLokal.ro

Unul din cele mai importante elemente si piese de caroserie Audi A6 care intra in atentia conducatorilor auto de foarte mult timp este scutul de motor si scutul pentru cutia de viteze. Asa cum il ajuta si denumirea, scutul are ca si principal rol acela de a proteja unele elemente ce intra in constructia masinii, elemente importante pentru siguranta soferilor, si automat de a preveni deteriorarea acestora sau micile incidente ce pot avea urmari destul de costisitoare. Scutul pentru caroserie si pentru cutia de viteze achizitionat trebuie sa fie nou si sa se potriveasca pentru toate tipurile de motorizari Audi A6.

Rolul scutului de motor si cutiei de viteze ca fiind un important element de caroserie Audi A6

Scutul de motor este livrat cumparatorilor impreuna cu cleme, piulite si suruburi, practic cu toate accesoriile pentru montare si nici nu necesita modificari ulterioare pentru a fi montat pe masina. Scutul se adapteaza perfect masinii, montarea fiind foarte facila, intrucat spatiile de prindere sunt deja aplicate de fabricantul vehiculului pe caroserie. In magazinul online Secco Center sunt disponibile mai multe variante de scut de motor care se potrivesc fiecarui autoturism in parte.

Cele mai citite articole

Scutul de motor are rolul de a proteja partea de dedesubt a masinii, precum cutia de viteze si baia de ulei, insa si restul elementelor si accesoriilor care sunt supuse factorilor externi ce ar pune in pericol siguranta masinii sunt protejate. Scutul de motor metalic este cea mai buna alegere, fiind necesar pentru ca acopera atat motorul cat si cutia de viteze, iar schimbul de ulei se va face fara ca scutul sa fie demontat. Produsele comercializate de magazinul Secco Center sunt noi, au certificat de garantie si declaratie de conformitate si respecta intocmai specificatiile tehnice ale producatorilor.

Specialistii recomanda folosirea scutului de motor pentru a evita incidentele neplacute care sunt cauzate de lovirea baii de ulei a autoturismului, asigurand o protectie suplimentara compartimentului motor si ajutand conducatorii auto sa faca o economie importanta in acest sens. Scutul metalic pentru motor va reduce defectiunile cauzate de praful si noroiul, precum si materialele antiderapante ce intra in zona motorului.

Un alt motiv important pentru care specialistii recomanda folosirea unui scut de motor este efectul termic pe timp de iarna. Temperaturile scazute pe perioada iernii determina dificultati in incalzirea motorului in lipsa acestui accesoriu, lucru care creste consumul de combustibil si disconfortul din interiorul masinii.

Dupa cum sugereaza si numele, scutul de motor este una din principalele componente cu rolul de a oferi protectie motorului si de a-l mentine intr-o stare foarte buna. Desi nu este considerat de multi detinatori de masini un element atat de necesar precum altele, importanta este esentiala pentru ca existenta lui mareste durata de viata a motorului si impiedica patrunderea particulelor de praf la motor, asigurand o performanta crescuta in functionare.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil