Home Servicii O soluție pentru a scăpa de resturile din lucrările de construcții ușor și ieftin

O soluție pentru a scăpa de resturile din lucrările de construcții ușor și ieftin

by Dinu Alexandra

În capitala României se construiesc numeroase clădiri noi în fiecare an, iar altele vechi sunt în curs de renovare.

Îndepărtarea gunoiului de pe șantiere ar trebui efectuată în mod regulat. Mai ales dacă este vorba de o lucrare de anvergură. Iar firmele ce oferă servicii de transport moloz București vin în ajutorul acelora ce se confruntă cu această corvoadă copleșitoare.

Deja se apelează pe scară tot mai largă la profesioniștii din domeniu, deoarece este extrem de dificil să se curețe în regie proprie gunoiul rezultat. Mai mult decât atât, deșeurile din construcții pot fi extrem de periculoase pentru sănătatea oamenilor și a animalelor de companie. Ba chiar și a plantelor, dacă unii proprietari au proasta inspirație de a le îngropa pur și simplu în grădina casei, ignorând pericolele ce pot apărea în urma acestei idei greșite.

Eliminarea deșeurilor de construcție este un proces foarte complicat, deoarece gunoiul respectiv este format din diferite tipuri de resturi: pământ, fragmente de plăci din beton armat, nisip, pietriș, cioburi de gresie, faianță, marmură etc.

Molozul nu se aruncă la ghenă, dacă nu vrei să iei amendă!

Unii oameni mai cred în mod eronat că resturile de construcție de mai mici dimensiuni pot să fie aduse la ghenă. Dar în acest fel puteți obține o amendă, deoarece containerele pentru deșeurile menajere nu sunt destinate deșeurilor din construcții. O companie de eliminare a deșeurilor trebuie să își desfășoare activitatea în conformitate cu reglementările sanitare.

Este necesar un echipament special pentru îndepărtarea resturilor voluminoase, dar și a altor deșeuri de construcție, deci e mult mai înțelept a se încheia un contract de prestări servicii cu o firmă care are atât echipe de oameni cu experiență, cât și logistica necesară acestei activități de debarasare a unei zone din curtea sau locuința dvs.

În special molozul dă de furcă multor proprietari care vor să își renoveze casele, de aceea soluția oferită de o firmă de transport deșeuri construcții de acest tip este fantastică, mai ales că și prețul stabilit pentru fiecare sac de moloz este unul modic.

Alege o firmă cu reputație bună care să te scape de moloz

Nu trebuie uitat faptul că molozul, date fiind componentele sale, nu poate să fie aruncat oriunde și oricum. Aceia care încă o fac (din ce în ce mai puțini, din fericire!), riscă niște amenzi extrem de mari, care depășesc cu mult tarifele pe care le-ar avea de plătit unei firme specializate în transport moloz.

Nu este imposibil să scapi și singur de cantitățile de deșeuri și să-ți organizezi în mod independent transportul lor angajând niște particulari necalificați în acest sens, dar chiar dacă ei te ajută, o să plătești o sumă mult mai mare per total. Asta ca să nu mai vorbim de faptul că fiind angajații tăi (de regulă ilegal!), dacă ei lasă sacii pe unde apucă, s-ar putea ca tot tu să tragi ponoasele.

Prin încheierea unui contract de eliminare a deșeurilor de construcții cu o firmă ce are o bună reputație, vei contribui la eliminarea corespunzătoare (și ieftină!) a resturilor de acest tip fără a afecta mediul înconjurător și nici oamenii.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil