Home Utile Orice tip de caroserie poate fi gasita pe seccorcenter.ro

Orice tip de caroserie poate fi gasita pe seccorcenter.ro

by Dinu Alexandra

Cumpararea elementelor de caroserie de care ai nevoie, chiar si a celor foarte specifice, se face mai usor ca oricand. Magazinul online de piese auto ofera o gama larga de piese auto pentru orice tip de caroserie, atat pentru multe masini populare, cat si pentru cele mai putin cunoscute.

Toata lumea stie ca nu orice vanzator de piese de schimb se straduieste sa se asigure ca dispune de numarul maxim posibil de elemente de caroserie, care se afla pe rafturile lui. Pe rafturile magazinului online seccocenter.ro poti gasi aripa fata si spate pentru orice tip de masina, armatura bara fata si bara spate, capote, usi fata, usi spate, panou fata, panou spate, praguri.

Majoritatea dealerilor auto furnizeaza piese de schimb doar pentru cele mai comune marci (de exemplu, Volkswagen, Audi, BMW, Citroen, Opel, Renault, Peugeot, Mercedes), atragand astfel cel mai mare numar de proprietari de masini. Insa, in magazinul online seccocenter.ro poti gasi orice tip de caroserie si elemente auto pentru marci precum, Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Kia, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Smart, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo etc.

De ce sa inlocuiesti caroseria?

Cele mai citite articole

Orice masina cu uz constant este supusa uzurii. O ingrijire adecvata poate prelungi semnificativ durata de viata a vehiculelor si le va permite sa aiba un aspect fara cusur. Dar chiar si cu cele mai minutioase ingrijiri, caroseriile auto nu pot fi protejate impotriva deteriorarii partilor mai vulnerabile ale masinii.

Pietrele mici si nisipul deterioreaza aripile din fata si din spate ale masinii. Parcarea deschisa nu o poate feri de ploaie. De asemenea, zgarieturile si uzura caroseriei in timpul mersului sunt alte neajunsuri, care dau un aspect urat masinii. Fiecare parte a corpului masinii are propriile sale caracteristici de design si daca acestea sunt deteriorate, de obicei, proprietarii auto simt nevoia sa le inlocuiasca.

Schimbarea caroseriei mult mai ieftina

In timpul rularii masinii, apar multe situatii care duc la deteriorarea caroseriei. In acest caz, nu ar trebui sa te bazezi pe restaurarea partilor deteriorate, deoarece va fi mai rentabil si mai rapid sa cumperi elemente noi pe care sa le inlocuiesti. Reconditionarea este adesea mai scumpa decat inlocuirea cu piese noi.

Poti cumpara piese de schimb din magazinul online seccocenter.ro, la cele mai mici preturi. Daca ai nevoie de ajutor in selectarea partilor corpului, atunci expertii magazinului te vor ajuta in functie de cerintele tale. Gama magazinului online include: capote, aripi de fata si de spate, bare de protectie, praguri si arcade, amortizoare, armaturi pentru bara din fata si din spate si multe altele.

Cele mai citite articole

You may also like