Home Fun Pariurile sportive – sursa de venit sau pasiune?

Pariurile sportive – sursa de venit sau pasiune?

by GetLokal.ro

Știți care este dorința comună a tuturor celor care joacă la pariuri sportive?

Toți pariorii vor predicții sportive de calitate, vor ponturi, vor să câștige la pariuri. Asta chiar dacă unii dintre ei declară că joacă doar din distracție, e clar că fiecare leuț care merge către casele de pariuri este însoțit de speranțe declarate sau secrete de profit, de îmbogățire chiar.

În aceste condiții, pasiunea pariurilor sportive nu poate rămâne doar la stadiu de pasiune, oricât am clama asta. Dacă dorim să obținem profit trebuie să studiem, să ne educăm, să urmăm cursurile “școlii pariorilor”.

Acest lucru nu înseamnă doar să știm că există cote la pariuri și să fi auzit de Messi și Ronaldo, ci presupune mult mai mult de atât.

Ceea ce nu înțeleg încă mulți dintre pariori este faptul că disciplina, seriozitatea, rigurozitatea sunt atribute sine-qua-non pentru succesul în pariurile sportive.

Un management draconic al banilor alocați pariorilor trebuie să se împletească în mod perfect cu o strategie individuală de pariere.

Iar acea strategie poate fi una clasică, într-adevăr, dar, de foarte multe ori, este una pe care ne-o construim singuri, profitând de varietatea și de valoarea ofertei ce vine din partea caselor de pariuri.

Strategia de pariere ideală pentru pariori se descoperă prin încercări repetate și este vital să fie în deplină concordanță cu profilul de risc pe care îl are fiecare dintre noi.

Revenind la managementul banilor în pariurile sportive, trebuie spus că acesta este piatra de temelie a acestei activități.

Cele mai citite articole

Spun asta deoarece de sumele de bani pe care le alocă pariorii acestei pasiuni depinde liniștea și sănatatea financiară, fizică și chiar mentală a fiecăruia dintre ei.

Dacă ne întindem mai mult decât ne este “plapuma financiară” în pariurile sportive, riscăm să ne pierdem luciditatea și, odată cu ea, poate și agoniseala de-o viață.

Nu am exagerat spunând acest lucru, sunt fapte de viață reale care se mai întâlnesc încă, din păcate, în lumea, nu întotdeauna roz, a pariurilor sportive.

De aceea, în goana asta nebună după profit, care uneori ne întunecă mințile, trebuie să stabilim clar un lucru: să nu jucăm la pariuri sportive sume mai mari decât ne permitem să pierdem, sume a căror irosire ne-ar destabiliza traiul liniștit de zi cu zi.

Mai concret, este ideal să direcționăm către pariurile sportive cel mult zece procente din veniturile pe care le obținem lunar!

Respectând această regulă simplă păstrăm pariurile sportive la nivel de pasiune în viața noastră, nu le ridicăm nicicum la rang de mod de viață.

Astfel, cu studiu dedicat, cu răbdare, atenție și flerul pe care ni-l dă experiența acumulată în timp, putem îmbina adrenalina oferită de pariurile sportive cu speranța îndereptățită de a obține profit pe termen lung din această pasiune.

 

 

 

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil