Home Prefectura Argeș

Prefectura Argeș

by GetLokal.ro

Contact - Prefectura Argeș

Adresa: Piata Vasile Milea, Nr. 1, Argeș, jud. Argeș, România
Telefon: 0248 631 100
Fax: 0248 216 463
Email: relatii.publice@prefecturaarges.ro
Website: https://www.prefecturaarges.ro/

Harta - Prefectura Argeș

Descriere - Prefectura Argeș

Instituția Prefectului Argeș este considerată principala instituție publică ce poate fi competentă de a avea personalitate juridică, precum și un buget propriu și care are în grijă întreaga populație locuitoare în județul Argeș.

Prefectul, principalul funcționar ce își desfășoară atribuțiile de serviciu în cadrul Instituției Prefectului Argeș este considerat un reprezentant al Guvernului pe plan local. De asemenea, el este si cel care garantează respectarea legilor și a regulilor de ordine și liniște publică în oraș.

Regula principală regăsită în cadrul Instituției Prefectului este aceea ca fiecare funcționar angajat în cadrul organizației să dea dovadă în timpul realizării responsabilităților sale de o serie de principii precum legalitatea, imparțialitatea și obiectivitatea indiferent de natura situației, responsabilitatea, orientarea către cetățeni, profesionalismul, eficiența pe parcursul oricăror sarcini îndeplinite, transparența, precum și liberul acces la toate informațiile ce sunt de interes public pentru cetățeni.

banner desktop banner mobil