Home Prefectura Dambovita

Prefectura Dambovita

by GetLokal.ro

Contact - Prefectura Dambovita

Adresa: Bulevardul Independenței 1, Targoviste, jud. Dambovita, Romania
Telefon: 0245 611289
Fax: 0245 211334
Email: secretariat.ipdb@mai.gov.ro
Website: https://db.prefectura.mai.gov.ro/

Harta - Prefectura Dambovita

Descriere - Prefectura Dambovita

Prefectura Dâmbovița este instituția care asigură reprezentarea guvernului la nivelul județului Dâmbovița și garantează aplicarea şi respectarea Constituţiei, a legilor, a ordonanţelor şi a hotărârilor Guvernului, a celorlalte acte normative, precum şi a ordinii publice.

În calitatea sa de conducător al instituției, prefectul coordonează și acționează în domeniul protecției sociale, a îndeplinirii programului de guvernare, verifică legalitatea actelor emise de Consiuliul Județean și consiliile locale și se implică activ în gestionarea situațiilor de urgență.

Totodată în Prefectura Dâmbovița sunt incluse și serviciile de eliberare a pașapoartelor sau a permiselor auto și înmatriculări. Programul Prefecturii Dâmbovița permite lucrul cu publicul lunea, marțea și joia în intervalul orar 08:00 -14:00, miercurea, de la 16:30 la 18:30 și vinerea, într-un interval mai scurt, cuprins între 08:00 -12:00.

Programul de audiențe în Prefectura Dâmbovița este asigurat de prefect, iar acesta se derulează conform programului de lucru cu publicul. Înscrierile în audiență se fac fie fizic, la mijlocul fiecărei luni, fie telefonic sau prin completarea unui formular online de pe site-ul instituției. Transparența decizională poate fi consultată de doritori în pagina web a instituției sau prin intermediul solicitărilor scrise în baza legii 544, transmise către personalul de specialitate din aparatul prefectului.

banner desktop banner mobil