Home Prefectura Vaslui

Prefectura Vaslui

by GetLokal.ro

Contact - Prefectura Vaslui

Adresa: Strada Ștefan cel Mare 79, Romania, Vaslui
Telefon: 0235 316330
Fax: 0235 361398
Email: prefectura@prefecturavaslui.ro
Website: http://vs.prefectura.mai.gov.ro

Harta - Prefectura Vaslui

Descriere - Prefectura Vaslui

Prefectura Vaslui este instituția care asigură reprezentarea guvernului la nivelul județului Vaslui și garntează aplicarea şi respectarea Constituţiei, a legilor, a ordonanţelor şi a hotărârilor Guvernului, a celorlalte acte normative, precum şi a ordinii publice.

În calitatea sa de conducător al instituției, prefectul coordonează și acționează în domeniul protecției sociale, a îndeplinirii programului de guvernare, verifică legalitatea actelor emise de Consiuliul Județean și consiliile locale și se implică activ în gestionarea situațiilor de urgență.

Totodată în Prefectura Vaslui sunt incluse și serviciile de eliberare a pașapoartelor sau a permiselor auto și înmatriculări. Programul Prefecturii Vaslui permite lucrul cu publicul în fiecare zi lucrătoare a săptămânii (luni-vineri) între orele 08-16:30.

Pentru moment, programul de audiențe în Prefectura Vaslui al fost suspendat, solicitările putând fi depuse pe adresele de e-mail ale personalului de specialitate din subordinea prefectului. Transparența decizională poate fi consultată de doritori în pagina web a instituției sau prin intermediul solicitărilor scrise în baza legii 544, transmise către personalul de specialitate din aparatul prefectului.