Home Primăria Municipiului Adjud

Primăria Municipiului Adjud

by GetLokal.ro

Contact - Primăria Municipiului Adjud

Adresa: Stadionului nr. 2, Adjud, jud. Vrancea, România
Telefon: 0237 641 908, 0237 641 911
Fax: 0237 641 912
Email: uat@primariaadjud.ro
Website: http://adjud.ro

Harta - Primăria Municipiului Adjud

Descriere - Primăria Municipiului Adjud

Primăria Municipiului Adjud este principala instituție de administrare a activităților derulate pe teritoriul orașului Adjud precum și de informare a populației, care garantează un mod de administrație transparent și corect.

Având ca principal obiectiv dezvoltarea orașului atât pe plan comercial, turistic dar și in domeniul agriculturii, Primăria Municipiului Adjud și-a exprimat de-a lungul timpului interesul asupra bunăstării populației și nevoilor acesteia, oferind informațiile necesare șu ascultând care sunt dorințele acesteia, construind pe baza lor proiecte de viitor.

De asemenea, municipiul Adjud a avut dintotdeauna susținerea Primăriei Municipiului Adjud în ceea ce privește evenimentele de interes public precum și evenimentele culturale, cele ce dezvoltă actualul centru industrial existent, dar și evenimentele prin care se păstrează și sunt comunicate mai departe tradițiile, valorile și obiceiurile orașului, care au fost păstrate și comunicate în timp datorită locuitorilor. Fiind așezat în partea de nord-est a județului Vrancea, Adjud este un oraș la care accesul este unul facil și care dispune și de o serie de monumente istorice demne de vizitat.