Home Primăria Municipiului Sighișoara

Primăria Municipiului Sighișoara

by GetLokal.ro

Contact - Primăria Municipiului Sighișoara

Adresa: Piața Muzeului Nr. 7, Sighişoara, Jud. Mureş, România
Telefon: 0265 771 280
Fax: 0265 771 278
Email: primaria@sighisoara.org.ro
Website: http://www.sighisoara.org.ro

Harta - Primăria Municipiului Sighișoara

Descriere - Primăria Municipiului Sighișoara

Primăria Municipiului Sighișoara se află în punctul central al orașului cu același nume și reprezintă principalul centru administrativ și teritorial unde sunt luate toate măsurile în ceea ce privește activitatea și desfășurarea tuturor evenimentelor.

Printre activitățile uzuale pentru care Primăria Municipiului Sighișoara depunde eforturi în scopuil modernizării, dezvoltării și promovării sunt turismul, prestarea de servicii, industria ușoară, precum și îndeletnicirile din agricultură.

Orașul Sighișoara se mândrește cu un puternic impact turistic datorită monumentelor istorice de pe teritoriul acestora precum Turnurile Cismarilor, Cojocarilor, Măcelarilor Croitorilor. Printre proiectele cele mai cunoscute de investiții ale Primăriei Municipiului Sighișoara se regăsesc Construirea unui nou sediu pentru Centrul de Îngrijire şi Asistenţă, Amenajarea centrului de informare şi promovarea turistică, 9 parcuri cu locuri de joacă pentru copii, Construirea şoselei ocolitoare, Restaurarea Turnului cu Ceas, Reabilitarea străzilor şi trotuarelor din municipiu, Modernizarea Spitalului Municipal, Modernizarea peronului şi împrejmuirilor Eurogarii.