Home Primăria Orașului Cisnădie

Primăria Orașului Cisnădie

by GetLokal.ro

Contact - Primăria Orașului Cisnădie

Adresa: PIAŢA REVOLUŢIEI nr. 1, CISNADIE, jud. SIBIU, ROMÂNIA
Telefon: 0269 561 147
Fax: 0269 561 012
Email: primarie@cisnadie.ro
Website: http://www.cisnadie.ro/

Harta - Primăria Orașului Cisnădie

Descriere - Primăria Orașului Cisnădie

Primăria Orașului Cisnăedie este principalul sediu unde se află centrul de administrare teritorială a orașului precum și administrarea și gestionarea problemelor de interes public ale tuturor cetățenilor acestuia. Una dintre activitățile economice ce reprezintă orașul ese industria textilă locală prin producția renumitelor covoare de Cisnădie.

Primăria Orașului Cisnădie a fost de-a lungul timpului principalul susținător și investitor pentru totalitatea monumentelor istorice regăsite pe teritoriul acestui oraș, precum Expoziţia Muzeală Istoricul Industriei Textile Cisnădie, Expoziţia muzeală de etnografie Săsească Cisnădioara, Masivul Măgura (1304 m), Valea Cisnădioarei.

De asemenea, având ca viziune încă de la înființare dezvoltarea orașului pe mai multe planuri și oferirea locuitorilor săi un nivel de trai optim, Primăria Orașului Cisnădie a realizat proiecte de investiții precum Turism cinegetic, Amenajarea parcului Măgura ca zonă de agrement şi petrecere a timpului liber, Amenajare „Punct turistic” de recreere în „Muntele Măgura Cisnădie”, Amenajare trasee şi adăposturi turistice în munţii de pe teritoriul administrativ al localităţii Cisnădie, etc.