Home Primăria Orașului Mioveni

Primăria Orașului Mioveni

by GetLokal.ro

Contact - Primăria Orașului Mioveni

Adresa: Bulevardul Dacia, nr.1, Mioveni, judet Argeș, România
Telefon: 0348 455 444
Fax: 0231 517 780
Email: primariamioveni_arges@yahoo.com, secretariat@emioveni.ro
Website: http://www.emioveni.ro/

Harta - Primăria Orașului Mioveni

Descriere - Primăria Orașului Mioveni

Primăria Orașului Mioveni este una dintre cele mai moderne instituții de administrare, coordonare și informare la nivel orășenesc ce își îndreaptă întreaga atenție către oferirea celor mai bune decizii și reguli pentru toți locuitorii orașului.

Având parte de cele mai bune opinii din partea cetățenilor, Primăria Orașului Mioveni este interesată în primul rând de bunăstarea oricărei persoane care ajunge pe teritoriul său, oferind servicii mult mai ușor de urmat și de accesat de oricine. Făcând posibilă programarea căsătoriilor online, dotarea elevilor cu tablete școlare, achitarea impozitelor și taxelor prin intermediul internetului, precum și multe alte astfel de posibilități asemănătoare, aceasta este printre primele locuri în clasamentul celor mai bune și eficiente primării.

De asemenea, Primăria Orașului Mioveni se află printre primele care au luat decizia instalării metodei de iluminat inteligent atât pentru reducerea consumului de curent electric cât și în vederea evitării accidentelor provocate de modalitățile uzuale de iluminat ce nu sunt la fel de eficiente.