Home Primăria Orașului Popești-Leordeni

Primăria Orașului Popești-Leordeni

by GetLokal.ro

Contact - Primăria Orașului Popești-Leordeni

Adresa: Piața Sf. Maria, Nr. 1, Popești-Leordeni, Jud. Ilfov, România
Telefon: 037 440 88 18
Fax: 037 440 88 22
Email: relatiipublice@ppl.roregistratura@ppl.ro
Website: https://xn--primria-popeti-leordeni-7tc270e.ro

Harta - Primăria Orașului Popești-Leordeni

Descriere - Primăria Orașului Popești-Leordeni

Primăria Orașului Popești-Leordeni este considerată principala unitate capabilă să se ocupe de reglementările administrative și de cele teritoriale de pe întreg teritoriul orașului.

Fiind principala organizație a unei zone teritoriale care a apărut și a evoluat în timp prin activitațile ce implicau agricultura, târgurile în care era practicat comerțul, Primăria Orașului Popești-Leordeni a investit planuri, bani și proiecte în acest sens, pentru ca dezvoltarea pe aceste planuri să fie una de mari proporții dar și una mai rapidă, în favoarea cetățenilor. Proiectul simbolic al Primăriei Orașului Popești-Leordeni a fost crearea și înființarea stemei simbolice a acestui oraș, aceasta fiind compusă din culorile albastru și argintiu, care înseamnă puritate, nevinovăție, încredere și pe fundalul cărora este regăsită imaginea fecioarei Maria care este numită și patroana orașului.

De asemenea, stema are în componență și o coroană compusă din 3 turnuri prin care se dorește conturarea situației actuale a localității prin simbolizarea faptului că acum este un oraș.

banner desktop banner mobil