Home Primăria Orașului Tășnad

Primăria Orașului Tășnad

by GetLokal.ro

Contact - Primăria Orașului Tășnad

Adresa: str. Lăcrămioarelor, nr. 35, Tăşnad, jud. Satu Mare, România
Telefon: 0261 825 860
Fax:
Email: office@primariatasnad.ro
Website: https://primariatasnad.ro/

Harta - Primăria Orașului Tășnad

Descriere - Primăria Orașului Tășnad

Primăria orașului Tășnad este principala instituție ce se ocupă cu admnistrarea și evoluția și promovarea orașului Tășnad, aflat în zona de sud-vest a județului Satu-Mare din nord-vestul României, aflat la granița cu Ungaria și Ucraina.

Începând cu apariția orașului, odată cu anul 1246, Primăria Orașului Tășnad a trecut odată cu populația acestuia prin toate evenimentele ce au rămas în istorie demne de amintit. Fiind distrusă de turci și de tătari odată cu atacurile lor asupra orașului, după care de epidemii care au limitat numărul populației din a crește, orașul a devenit în timp unul dintre cele mai importante centre comerciale de interes regional.

În prezent, Primăria Orașului Tășnad este principalul susținător, investitor și centru de informare pentru turism, având în vedere că astăzi orașul este un centru de interes turistic atât la nivel național cât și la nivel internațional. Principalele obiective ce se regăsesc pe teritoriul său sunt casa de cultură, stațiunea turistică, biserica reformată, muzeul orășenesc, catedrala ortodoxă, biserica greco-catolică, precum și statuia “Soldatul Necunoscut”.