Home Primăria Vitomirești

Primăria Vitomirești

by GetLokal.ro

Contact - Primăria Vitomirești

Adresa: Vitomirești, jud. Olt, România
Telefon: 0249 469 314
Fax: 0349 411 005
Email: primaria@primariavitomiresti.ro
Website: http://www.primariavitomiresti.ro

Harta - Primăria Vitomirești

Descriere - Primăria Vitomirești

Primăria Orașului Vitomirești este principala instituție responsabilă de administrarea tuturor activităților desfășurate pe teritoriul orașului precum și de administrarea teritorială a acestuia.

Fiind situat în partea de nord-vest a județului Olt, orașul Vitomirești este administrat de Primăria Orașului Vitomirești, alături de Bulimanu, Stănuleasa, Trepteni, Dejești și Donești și se află la aproximativ 75 de km de Municipiul Slatina, care este numit și centrul administrativ al județului Olt.

Personalul angajat al Primăriei Orașului Vitomirești își împreunează eforturile în cadrul unor proiecte de dezvoltare teritorială și locală mai ales în ceea ce privește activitățile uzuale pe baza cărora orașul și comunele din jur au fost dezvoltate, precum activitățile agricole, pomicultura și viticultura, apicultura și zootehnia, prestări de servicii precum și comerț.

Printre toate proiectele implementate în vederea dezvoltării comunei se numără și Construcția și dotarea grădiniței pentru satul Vitomirești, Managementul integrat al deșeurilor menajere, Modernizarea drumurilor vecinale și a ulițelor locale, dezvoltarea sistemului de alimentare cu apă potabilă și canalizare pentru satul Trepteni.

banner desktop banner mobil