Home Ne place Primii pasi pentru o transformare fizica spectaculoasa cu ajutorul Revvolution

Primii pasi pentru o transformare fizica spectaculoasa cu ajutorul Revvolution

by Dinu Alexandra

Sanatatea este extrem de importanta, insa intr-un secol in care totul se intampla pe repede inainte, iar lista cu sarcini de indeplinit pare ca nu se termina niciodata, multi oameni ajung sa uite de faptul ca trebuie sa aiba grija si de ei insisi. Cu ajutorul Revvolution, un program de 4 saptamani, oricine poate reintra in forma, pentru a arata excelent si, extrem de important, pentru a se simti bine din punctul de vedere al sanatatii.

Concept de baza

Programul se desfasoara pe o perioada de 28 de zile, timp in care cei care vor sa-si schimbe stilul de viata au la dispozitie ajutor specializat pentru a slabi si pentru a se tonifia. Specialistii care se ocupa de acest program ofera clientilor o schema alimentara personalizata, cu ajutorul careia toate produsele toxice trebuie eliminate din meniul zilnic si, in acelasi timp, cu ajutorul careia viata sa devina mai luminoasa si mai frumoasa.

De asemenea, in timpul sedintelor, doamnele, domnisoarele si domnii beneficiaza de antrenamente distractive si eficiente, precum si de sesiuni de consultanta si de coaching motivational. Nu in ultimul rand, programul include si seminarii de sustinere a intregii comunitati care apeleaza la aceasta metoda pentru a-si reintra in forma.

Program intensiv

Cele mai citite articole

Pe langa programul clasic mentionat anterior, persoanele interesate sa-si lucreze corpul si mintea pot incerca si varianta programului de 12 saptamani. Astfel, oricine poate descoperi cum se poate slabi in mod corect, fara infometare, dar si cum trebuie folosite aparatele disponibile in sala in mod eficient. Motivatia si scopurile propuse inca de la inceput sunt cele doua ingrediente cheie care ajuta pe oricine sa aiba un trup de invidiat si o sanatate fizica si psihica de exceptie.

Antrenor personal

Optarea pentru un antrenor personal este o alta idee excelenta! Astfel, persoanele care sunt mai timide sau care nu stiu ce tipuri de exercitii le sunt necesare pentru conformatia pe care o au primesc indrumare din partea unui specialist. Cele doua tipuri de pachete, respectiv cu 8 sau cu 12 sesiuni, sunt ideale pentru crearea unui stil de viata sanatos. Pe masura ce persoanele care aleg aceasta varianta inainteaza in numarul de antrenamente, nu doar ca se vor simti mai bine, dar vor avea si un somn mai linistit si o capacitate mai mare de concentrare la lucrurile pe care le au de facut zilnic.

Consultanta in nutritie

Exercitiile fizice nu sunt suficiente pentru a avea un corp sanatos. Alimentatia joaca un rol extrem de important cand vine vorba despre numarul de kilograme. Antrenamentele trebuie combinate cu o mancare sanatoasa, care sa asigure necesarul de nutrienti pentru energia de zi cu zi. Specialistii in nutritie pot oferi celor interesati sfaturi pretioase, cu ajutorul carora slabitul sa aiba loc in mod corect, treptat si pentru o perioada indelungata.

Dincolo de activitatile zilnice de la munca si de acasa, toata lumea trebuie sa isi faca timp pentru propria persoana. Cu ajutorul unor specialisti in domeniu, toata lumea isi poate reintra in forma si poate ajunge la corpul mult dorit!

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil