Home Utile Schimbarea furnizorului de gaze naturale – la ce aspecte să acorzi atenție în anul 2023

Schimbarea furnizorului de gaze naturale – la ce aspecte să acorzi atenție în anul 2023

by GetLokal.ro

Schimbarea furnizorului de gaze naturale – la ce aspecte să acorzi atenție în anul 2023

O ofertă aliniată nevoilor tale te poate susține în demersul de a optimiza consumul, într-un mod sigur și transparent.

În plus, alegerea unui nou furnizor îți poate oferi mai multă flexibilitate. Spre exemplu, poți avea posibilitatea de a alege un contract pe o perioadă determinată, cu posibilitate de prelungire sau de a opta pentru produse și servicii suplimentare.

Ce criterii trebuie să ai în vedere dacă dorești să schimbi furnizorul de gaze naturale?

Dacă îți dorești să schimbi furnizorul de gaze naturale în anul 2023, ar trebui să prioritizezi mai multe aspecte. Printre cele mai importante acțiuni pe care le poți face menționăm:

  • Compară tarifele și ofertele furnizorilor pentru a găsi varianta care se aliniază cel mai bine nevoilor de consum ale familiei;
  • Identifică furnizorii care oferă în pachetele lor servicii suplimentare (spre exemplu, aplicații online, multiple modalități de plată, asistență specializată etc.);
  • Asigură-te că furnizorul către care dorești să te îndrepți este licențiat și reglementat de Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE);
  • Verifică dacă noul furnizor oferă opțiuni de energie verde sau programe de sustenabilitate;
  • Asigură-te că înțelegi condițiile și termenii contractului.

Cele mai citite articole

La momentul actual, ofertele puse la dispoziție de furnizori respectă normele legislative privind plafonarea prețurilor la gaze naturale.

Află cat costa metrul cub de gaz in 2023! Fii un consumator informat care ia decizii în beneficiul său! 

De asemenea, adoptă obiceiuri corecte de consum, astfel te vei asigura și de o reducere a valorii facturilor lunare la gaze. 

Acordă atenție monitorizării consumului! Această activitate te poate ajuta să detectezi pierderi și să identifici surse de consum ineficiente, oferind posibilitatea de a lua măsuri rapide și sigure în acest sens.

Cele mai citite articole

You may also like